Taşı abi , hiç farketmez.TezzMertek' Alıntı:Deniz konu hatalı yerde açılmış ya.
Etkinlikler sayfasında açsaydın keşke.
Taşısam mı oraya.??
alican4153' Alıntı:1) Deniz Temizce
2) Serhat Temizce
3) Erkan Durmuş
4) Umut Öcal
5) Caner Şener
6) Mert Sapancı
7) Alican Güray
Arkadan bizi vurma da..alican4153' Alıntı:Domuzvadisinde domuz çıkar mı karşımıza hazırlıklı mı gelelim ;D ;D
Assasin' Alıntı:Arkadaşlar , kısaca özet geçeyim. Sabah 10:30da ek-can petrol'de buluşuyoruz. İlk önce Soğucak Şelalesi yürüyüş parkuruna araçlarımızla "dalıyoruz". Soğucak Şelalesine ulaştıktan sonra 30 dakika kadar mekanın güzelliğine hayranlıkla bakıyoruz. Yürüyüş parkurunu takip etmeye devam ediyoruz , zorlu yollardan ilerliyoruz. Daha sonra bu yol bizi soğucak yaylası yolune bırakıyor. O yolu takip ediyoruz , Soğucak yaylasına çıkıyoruz. Buradan sola dönüyoruz. İleriden yol çatal oluyor , tekrar sol. İlerledikten sonra solda Domuzvadisi var. Orada oturuyoruz , mangallarımızı yakıyoruz. Yemeğimizi yedikten sonra ister araçlarımızla oynarız , ister dinleniriz. Duruma göre karar veririz. Çok kişi olmayacağız zaten.
Önerisi olan varsa alabilirim önerileri.
1 ay önce gittim ben bir sıkıntı yoktu yolda , ancak binek araçlar için hala uygun değil. Öneriniz için teşekkür ederim.hasan110' Alıntı:Bu kış şubat ayında soğucak şelalesi yürüyüş parkurunun ortaya yakın bir yerlerinde yamaçlardan akan sel sularından yolda derin bir yarık oluşmuş ve bir ağaç devrilmiş duruyordu.4x4 ler bozuk yoldan rahat geçer ama o ağaç hala duruyorsa kesip yoldan çıkarmak için tedarikli olun veya Erdemli köyünün yanından direk soğucak yayla yolundandevam edin derim.İyi eğlenceler.
Assasin' Alıntı:Arkadan bizi vurma da..
Mangal varsa mangal al yanına , kömür mömür al işte. Orada ateş yakarız dedim ben ama bu sıcakta o ateş bizi zorlar gibi. Kömürdü mangaldı eksik olmasın onlar , yarın sabah ben migrostan alırım çokca kömür.Ben ateş yakacaz dedim diye almayan arkadaş olursa kömür dağıtımı yaparız , oylarını bize versinler.alican4153' Alıntı:Yok yok vurmam ;D Ben ne olur ne olmaz yine hazırlıklı geleyim ;D başka alet erdevat lazım mı? Gerçi sizin bagajda herşey vardır
Assasin' Alıntı:Mangal varsa mangal al yanına , kömür mömür al işte. Orada ateş yakarız dedim ben ama bu sıcakta o ateş bizi zorlar gibi. Kömürdü mangaldı eksik olmasın onlar , yarın sabah ben migrostan alırım çokca kömür.Ben ateş yakacaz dedim diye almayan arkadaş olursa kömür dağıtımı yaparız , oylarını bize versinler.