Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,966
Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)

Deniz konu hatalı yerde açılmış ya.
:(

Etkinlikler sayfasında açsaydın keşke.
Taşısam mı oraya.??

Etiketler

Öyle olacak gerçekten.

Buluşma mekanınız ve zamanı neresi.?

Yazarsan ilk mesajın içersine yerleştiririm.

Zaten konuyu sabitleyip takvime de ekledim.

Buluşma Mekanı & Yeri : Ek-can petrol (d100 üzeri , opel bayii yanı)

Buluşma Zamanı : 31 Temmuz 2011 Pazar - Saat : 10:30

Arkadaşlar , kısaca özet geçeyim. Sabah 10:30da ek-can petrol'de buluşuyoruz. İlk önce Soğucak Şelalesi yürüyüş parkuruna araçlarımızla "dalıyoruz". Soğucak Şelalesine ulaştıktan sonra 30 dakika kadar mekanın güzelliğine hayranlıkla bakıyoruz. Yürüyüş parkurunu takip etmeye devam ediyoruz , zorlu yollardan ilerliyoruz. Daha sonra bu yol bizi soğucak yaylası yolune bırakıyor. O yolu takip ediyoruz , Soğucak yaylasına çıkıyoruz. Buradan sola dönüyoruz. İleriden yol çatal oluyor , tekrar sol. İlerledikten sonra solda Domuzvadisi var. Orada oturuyoruz , mangallarımızı yakıyoruz. Yemeğimizi yedikten sonra ister araçlarımızla oynarız , ister dinleniriz. Duruma göre karar veririz. Çok kişi olmayacağız zaten. :D

Önerisi olan varsa alabilirim önerileri. :smiley:

Katılacak araçlar ;
- Land Rover Defender110"
- Toyota HZJ-80
- Toyota FJ-40
- Daihatsu Feroza EL II

1) Deniz Temizce
2) Serhat Temizce
3) Erkan Durmuş
4) Umut Öcal
5) Mert Sapancı
6) Alican Güray
7) Cihan Duman

Assasin' Alıntı:
Arkadaşlar , kısaca özet geçeyim. Sabah 10:30da ek-can petrol'de buluşuyoruz. İlk önce Soğucak Şelalesi yürüyüş parkuruna araçlarımızla "dalıyoruz". Soğucak Şelalesine ulaştıktan sonra 30 dakika kadar mekanın güzelliğine hayranlıkla bakıyoruz. Yürüyüş parkurunu takip etmeye devam ediyoruz , zorlu yollardan ilerliyoruz. Daha sonra bu yol bizi soğucak yaylası yolune bırakıyor. O yolu takip ediyoruz , Soğucak yaylasına çıkıyoruz. Buradan sola dönüyoruz. İleriden yol çatal oluyor , tekrar sol. İlerledikten sonra solda Domuzvadisi var. Orada oturuyoruz , mangallarımızı yakıyoruz. Yemeğimizi yedikten sonra ister araçlarımızla oynarız , ister dinleniriz. Duruma göre karar veririz. Çok kişi olmayacağız zaten. :D

Önerisi olan varsa alabilirim önerileri. :smiley:

Bu kış şubat ayında soğucak şelalesi yürüyüş parkurunun ortaya yakın bir yerlerinde yamaçlardan akan sel sularından yolda derin bir yarık oluşmuş ve bir ağaç devrilmiş duruyordu.4x4 ler bozuk yoldan rahat geçer ama o ağaç hala duruyorsa kesip yoldan çıkarmak için tedarikli olun veya Erdemli köyünün yanından direk soğucak yayla yolundandevam edin derim.İyi eğlenceler.

hasan110' Alıntı:
Bu kış şubat ayında soğucak şelalesi yürüyüş parkurunun ortaya yakın bir yerlerinde yamaçlardan akan sel sularından yolda derin bir yarık oluşmuş ve bir ağaç devrilmiş duruyordu.4x4 ler bozuk yoldan rahat geçer ama o ağaç hala duruyorsa kesip yoldan çıkarmak için tedarikli olun veya Erdemli köyünün yanından direk soğucak yayla yolundandevam edin derim.İyi eğlenceler.
1 ay önce gittim ben bir sıkıntı yoktu yolda , ancak binek araçlar için hala uygun değil. Öneriniz için teşekkür ederim. :smiley:
Deniz.

alican4153' Alıntı:
Yok yok vurmam ;D Ben ne olur ne olmaz yine hazırlıklı geleyim ;D başka alet erdevat lazım mı? Gerçi sizin bagajda herşey vardır :smiley: :smiley:
Mangal varsa mangal al yanına , kömür mömür al işte. Orada ateş yakarız dedim ben ama bu sıcakta o ateş bizi zorlar gibi. :D Kömürdü mangaldı eksik olmasın onlar , yarın sabah ben migrostan alırım çokca kömür.Ben ateş yakacaz dedim diye almayan arkadaş olursa kömür dağıtımı yaparız , oylarını bize versinler. :D

Assasin' Alıntı:
Mangal varsa mangal al yanına , kömür mömür al işte. Orada ateş yakarız dedim ben ama bu sıcakta o ateş bizi zorlar gibi. :D Kömürdü mangaldı eksik olmasın onlar , yarın sabah ben migrostan alırım çokca kömür.Ben ateş yakacaz dedim diye almayan arkadaş olursa kömür dağıtımı yaparız , oylarını bize versinler. :D

Mangal olması lazım bir tane alırım onu kömürde alırım.Güzel bir göndermede yaptın laf arasında hemen ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR