Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,951

Etiketler
Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)

Assasin' Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz Cihan Bey.Sadece piknik düşünüyoruz , Soğucak Şelalesi yürüyüş parkuruna kadar binek otomobillerle gelebilirsiniz. Oradan itibaren arazi aracı gerekiyor. Arazi aracınız yoksa yürüyüş parkurunun başında arabalara bölünebiliriz.
Anlaşıldı Deniz Bey,yürüyüş olmasada dağ havası ve yeşillikler içinde piknikde çok güzel olur ve belki piknikte güzel bir doğa etkinliğinin kararıda alınır,takip edicem selamlar...

fearlessc' Alıntı:
Anlaşıldı Deniz Bey,yürüyüş olmasada dağ havası ve yeşillikler içinde piknikde çok güzel olur ve belki piknikte güzel bir doğa etkinliğinin kararıda alınır,takip edicem selamlar...
Selamlar bizden. :smiley:

alican4153' Alıntı:
Bende yarı yola kadar clio ile gelsem sonra başkasının aracına geçsem olur mu ;D ;D ;D
Olur olur , yol çok düzgün olmasa da yine de düzgün. :D Şelaleye kadar da çıkılır , bir kere toros görmüştüm, çıkmıştı. Ama arabaya yazık , altı vuruyor vs. , sapakta bırakırsın , atlarsın bizim arabaya. :smiley:

Assasin' Alıntı:
Olur olur , yol çok düzgün olmasa da yine de düzgün. :D Şelaleye kadar da çıkılır , bir kere toros görmüştüm, çıkmıştı. Ama arabaya yazık , altı vuruyor vs. , sapakta bırakırsın , atlarsın bizim arabaya. :smiley:

Yol sorun değil clio konuşabiliyor olsada bir anlatsa sana gittiği yolları,çektiği zahmetleri ;D Annemi benim arabamla gitmemeleri konusunda ikna ettim sıra babamda onuda ikna ederim inşallah :smiley: Olmazsa WASP var :smiley:

alican4153' Alıntı:
Yol sorun değil clio konuşabiliyor olsada bir anlatsa sana gittiği yolları,çektiği zahmetleri ;D Annemi benim arabamla gitmemeleri konusunda ikna ettim sıra babamda onuda ikna ederim inşallah :smiley: Olmazsa WASP var :smiley:
:D :D , Haydi bakalım. :smiley: Dediğin gibi , olmazsa Wasp var. :smiley:

Herkes kendi yiyeceğini getirir. :smiley: Malum tavuk yemeyen olur , et yemeyen olur.Ben tavukları sosluyorum mesela , sos sevmeyen olur vs. :smiley: Bu sebeple herkes kendi yiyeceğini getirir. Mangal getiren arkadaşlar olursa çok güzel olur. ortada bir ateş yakarız , köz oluşmaya başlayınca mangallara közü doldururuz. Kim ne kadar pişirmek isterse o kadar pişirir. :smiley: Sonra "vay sen benim etimi yaktın" muhabbeti olmasın. :D :D :D

Assasin' Alıntı:
Herkes kendi yiyeceğini getirir. :smiley: Malum tavuk yemeyen olur , et yemeyen olur.Ben tavukları sosluyorum mesela , sos sevmeyen olur vs. :smiley: Bu sebeple herkes kendi yiyeceğini getirir. Mangal getiren arkadaşlar olursa çok güzel olur. ortada bir ateş yakarız , köz oluşmaya başlayınca mangallara közü doldururuz. Kim ne kadar pişirmek isterse o kadar pişirir. :smiley: Sonra "vay sen benim etimi yaktın" muhabbeti olmasın. :D :D :D

Doğru söylüyorsun herkes kendine pişirsin. ''vay sen benim etimi yaktın'' hee evet birde böyle bir durum var aynen en iyisi herkes kendine yapsın ;D ;D

Bunu da ekleyelim o zaman ; Katılacak arkadaşların mangal getirmesi gerekiyor. :smiley: Büyük olması şart değil kendinize yetecek kadar küçük bir mangal yeterli olacaktır. İsteyen kömür getirsin. Ancak kenarda köşede köz yaratma amaçlı bir ateş yakarız.Oluşacak közü mangal getiren arkadaşların mangallarına atarız , zahmetsizce pişirir herkes etini. :smiley:

Assasin' Alıntı:
Bunu da ekleyelim o zaman ; Katılacak arkadaşların mangal getirmesi gerekiyor. :smiley: Büyük olması şart değil kendinize yetecek kadar küçük bir mangal yeterli olacaktır. İsteyen kömür getirsin. Ancak kenarda köşede köz yaratma amaçlı bir ateş yakarız.Oluşacak közü mangal getiren arkadaşların mangallarına atarız , zahmetsizce pişirir herkes etini. :smiley:

+1 :smiley: Fotoğraf makinası da unutmayalım :smiley:

Etkinlik detayları ;

Saat 10:30'da E-5 Ekcan petrol'de buluşma.(Baumaxa gelmeden önceki istasyon , Opel'in yanı.) Konvoy halinde Sapanca üzerinden Soğucak Şelalesine çıkış. -Alışverişte unutulan bir şey olur vs. diye Sapanca'da Telsizden anons geçeriz. Unutulan bir şey varsa alırız.- Telsiz kanalımız CB-5 FM'dir. Pmr telsiz için 5/1'i kullanıyoruz. Mangal yapacak arkadaşların mangallarını yanında getirmesi gerekmektedir.Bizi ısıtmayacak bir yerde yakacağımız ateşte köz oluşunca dileyen arkadaşların mangallarına köz doldurabiliriz. Çabuk olmasını isteyen veya mangal yakmayı seven arkadaşlarımız getirdikleri kömürle mangallarını yakabilirler. :smiley: Alkol alımı konusunda önceden de belirttiğim gibi duyarlı olmanızı bekliyorum. :smiley:

gezenbilir.jpg

Yol yaklaşık 35-40 km arası sürecek. Muhtemelen en geç 11.15 gibi piknik yapacağımız yere varırız. Tabağınızı çanağınızı bardağınızı unutmayın efendim. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri