AKAZ41
Kamp II
Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)
Denizciğim sensizde olmaz tşkler
Denizciğim sensizde olmaz tşkler
Anlaşıldı Deniz Bey,yürüyüş olmasada dağ havası ve yeşillikler içinde piknikde çok güzel olur ve belki piknikte güzel bir doğa etkinliğinin kararıda alınır,takip edicem selamlar...Assasin' Alıntı:Aramıza hoşgeldiniz Cihan Bey.Sadece piknik düşünüyoruz , Soğucak Şelalesi yürüyüş parkuruna kadar binek otomobillerle gelebilirsiniz. Oradan itibaren arazi aracı gerekiyor. Arazi aracınız yoksa yürüyüş parkurunun başında arabalara bölünebiliriz.
Selamlar bizden.fearlessc' Alıntı:Anlaşıldı Deniz Bey,yürüyüş olmasada dağ havası ve yeşillikler içinde piknikde çok güzel olur ve belki piknikte güzel bir doğa etkinliğinin kararıda alınır,takip edicem selamlar...
Olur olur , yol çok düzgün olmasa da yine de düzgün. Şelaleye kadar da çıkılır , bir kere toros görmüştüm, çıkmıştı. Ama arabaya yazık , altı vuruyor vs. , sapakta bırakırsın , atlarsın bizim arabaya.alican4153' Alıntı:Bende yarı yola kadar clio ile gelsem sonra başkasının aracına geçsem olur mu ;D ;D ;D
Assasin' Alıntı:Olur olur , yol çok düzgün olmasa da yine de düzgün. Şelaleye kadar da çıkılır , bir kere toros görmüştüm, çıkmıştı. Ama arabaya yazık , altı vuruyor vs. , sapakta bırakırsın , atlarsın bizim arabaya.
, Haydi bakalım. Dediğin gibi , olmazsa Wasp var.alican4153' Alıntı:Yol sorun değil clio konuşabiliyor olsada bir anlatsa sana gittiği yolları,çektiği zahmetleri ;D Annemi benim arabamla gitmemeleri konusunda ikna ettim sıra babamda onuda ikna ederim inşallah Olmazsa WASP var
Assasin' Alıntı:, Haydi bakalım. Dediğin gibi , olmazsa Wasp var.
Ne demek , sen de sağ ol.alican4153' Alıntı:Eyvallah sağolasın Deniz
Assasin' Alıntı:Herkes kendi yiyeceğini getirir. Malum tavuk yemeyen olur , et yemeyen olur.Ben tavukları sosluyorum mesela , sos sevmeyen olur vs. Bu sebeple herkes kendi yiyeceğini getirir. Mangal getiren arkadaşlar olursa çok güzel olur. ortada bir ateş yakarız , köz oluşmaya başlayınca mangallara közü doldururuz. Kim ne kadar pişirmek isterse o kadar pişirir. Sonra "vay sen benim etimi yaktın" muhabbeti olmasın.
Assasin' Alıntı:Bunu da ekleyelim o zaman ; Katılacak arkadaşların mangal getirmesi gerekiyor. Büyük olması şart değil kendinize yetecek kadar küçük bir mangal yeterli olacaktır. İsteyen kömür getirsin. Ancak kenarda köşede köz yaratma amaçlı bir ateş yakarız.Oluşacak közü mangal getiren arkadaşların mangallarına atarız , zahmetsizce pişirir herkes etini.