Adil05
Sevgiler sizinle olsun
Arkadaşlar, haberlerden edindiğim bilgilere göre "KIYAMET"hava muhalefeti nedeniyle ertelenmiş.Duyurulur.

ozaman yarın elektirik faturasını yatırayım bariAdil05' Alıntı:Arkadaşlar, haberlerden edindiğim bilgilere göre "KIYAMET"hava muhalefeti nedeniyle ertelenmiş.Duyurulur.
Bülent ben 20 gün önce kontrol ettim, Şirince yerinde duruyordu...bülent usta' Alıntı:Ben en çok bizim üyelerden giden farmı acaba İzmir Şirinceye![]()
Mayalar 21 aralık 2012 de kıyamet kopacak dememiş.Takvimin en son yaprağı "yani taş" 21 aralıkta bitmiş.Hatta yaprağın birini bulamamışlar.Suç mayalarda değil.Kehanette bulunan Şirince'ye gelen "affedersiniz" ..laklarda.bülent usta' Alıntı:Bizim üyelerden giden oldumu acaba İzmir Şirince;ye orda neler oluyo acaba nasıl bi pisikoloji içindeler ?
Sevgili mayalarherşeylerini güneşe göre ayarladıkları için 21 Aralık ,ta gece çok uzun gündüz kısa olamsı sebebiyle böyle bi kehanette bulunmuşlar elbette dünyanın sonu bi gün gelecek ama bunu mayalar değil Allah bilir .
HER İNSANIN ÖLÜMÜ KENDİ KIYAMETİDİR. Bunu utmayalım ve ona göre yaşayalım yeter.
Adil05' Alıntı:Mayalar 21 aralık 2012 de kıyamet kopacak dememiş.Takvimin en son yaprağı "yani taş" 21 aralıkta bitmiş.Hatta yaprağın birini bulamamışlar.Suç mayalarda değil.Kehanette bulunan Şirince'ye gelen "affedersiniz" ..laklarda.
Konuya iyi ki daldın, tabi bu gün konu irdelenecek ve sonuç koca bir sıfır """""""yanıldık"diyecekler.Bugün de hava o kadar güzel ki,Simav'dan herkese günaydın.Kıyamet 2037'ye ertelenmiş.ttogan' Alıntı:Bence de yaziti yazmaya calistiklari o gece uzunmus,bu arada amcalari da artik goc etmeye baslamis,
kala kala bu yaziti yazan gariban aile kalmis.Gaynigiller de gence bagiriyorlarmis hadi artik gel diye.
Ne yapsin gariban,o kadar yaziyi yaninda tasiyamaz ya,zaten bir arabalari bile yokmus.
Herseyi oylece masanin uzerinde birakip son bir defa odaya gozgezdirmis ve haneden cikmis.
Derken bir arkelek,bunlari bulmus,kehanet demis parsayi goturmus.
Daha uzun uzun yazilir bu konuda ama su geceyi bir atlatalim da sonra dusunuruz.
Hosgorunuze istinaden konuya daldim.![]()
camouflage' Alıntı:Beklenen açıklama Mayalardan geldi: Bu korku size 100 sene yeter ;D
Tabletin biri yok.Dediğiniz doğru olabilir.O tabletteki yazılanlar çalınmış olabilir!mountaineer16' Alıntı:bende soruların çalındığı için ertelendiğini duydum..
Ama havalar yüzünden ertelenmişdemek
![]()
Benden de al o kadar, keşke yollarda olsaydım, 8 gün evde durmanın doğalgaz karşılığı 121,50 TL.buralpdi' Alıntı:asıl kıyamet doğalgaz faturası gelince çıkacak![]()
doğru dürüst yakmadan 158tl fatura geldi :'(
önümüzdeki fatura kesin :-* :-*