Kıyamaet'in ertelendiğine ait

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Adil05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,025

Etiketler

Ynt: Kıyamaet'in ertelendiğine ait

KIYamet ,mılamet pekte değildir hayra ALAMET ,akıllının biri attı bir, mok deliler cıkarsın bir ZAHMET.

Bizim üyelerden giden oldumu acaba İzmir Şirince;ye orda neler oluyo acaba nasıl bi pisikoloji içindeler ?

Sevgili mayalar :smiley: herşeylerini güneşe göre ayarladıkları için 21 Aralık ,ta gece çok uzun gündüz kısa olamsı sebebiyle böyle bi kehanette bulunmuşlar elbette dünyanın sonu bi gün gelecek ama bunu mayalar değil Allah bilir .

HER İNSANIN ÖLÜMÜ KENDİ KIYAMETİDİR. Bunu utmayalım ve ona göre yaşayalım yeter.

bülent usta' Alıntı:
Bizim üyelerden giden oldumu acaba İzmir Şirince;ye orda neler oluyo acaba nasıl bi pisikoloji içindeler ?

Sevgili mayalar :smiley: herşeylerini güneşe göre ayarladıkları için 21 Aralık ,ta gece çok uzun gündüz kısa olamsı sebebiyle böyle bi kehanette bulunmuşlar elbette dünyanın sonu bi gün gelecek ama bunu mayalar değil Allah bilir .

HER İNSANIN ÖLÜMÜ KENDİ KIYAMETİDİR. Bunu utmayalım ve ona göre yaşayalım yeter.
Mayalar 21 aralık 2012 de kıyamet kopacak dememiş.Takvimin en son yaprağı "yani taş" 21 aralıkta bitmiş.Hatta yaprağın birini bulamamışlar.Suç mayalarda değil.Kehanette bulunan Şirince'ye gelen "affedersiniz" ..laklarda.

Adil05' Alıntı:
Mayalar 21 aralık 2012 de kıyamet kopacak dememiş.Takvimin en son yaprağı "yani taş" 21 aralıkta bitmiş.Hatta yaprağın birini bulamamışlar.Suç mayalarda değil.Kehanette bulunan Şirince'ye gelen "affedersiniz" ..laklarda.

Bence de yaziti yazmaya calistiklari o gece uzunmus,bu arada amcalari da artik goc etmeye baslamis,
kala kala bu yaziti yazan gariban aile kalmis.Gaynigiller de gence bagiriyorlarmis hadi artik gel diye.
Ne yapsin gariban,o kadar yaziyi yaninda tasiyamaz ya,zaten bir arabalari bile yokmus.
Herseyi oylece masanin uzerinde birakip son bir defa odaya gozgezdirmis ve haneden cikmis.
Derken bir arkelek,bunlari bulmus,kehanet demis parsayi goturmus.
Daha uzun uzun yazilir bu konuda ama su geceyi bir atlatalim da sonra dusunuruz. :D
Hosgorunuze istinaden konuya daldim. :smiley:

ttogan' Alıntı:
Bence de yaziti yazmaya calistiklari o gece uzunmus,bu arada amcalari da artik goc etmeye baslamis,
kala kala bu yaziti yazan gariban aile kalmis.Gaynigiller de gence bagiriyorlarmis hadi artik gel diye.
Ne yapsin gariban,o kadar yaziyi yaninda tasiyamaz ya,zaten bir arabalari bile yokmus.
Herseyi oylece masanin uzerinde birakip son bir defa odaya gozgezdirmis ve haneden cikmis.
Derken bir arkelek,bunlari bulmus,kehanet demis parsayi goturmus.
Daha uzun uzun yazilir bu konuda ama su geceyi bir atlatalim da sonra dusunuruz. :D
Hosgorunuze istinaden konuya daldim. :smiley:
Konuya iyi ki daldın, tabi bu gün konu irdelenecek ve sonuç koca bir sıfır """""""yanıldık"diyecekler.Bugün de hava o kadar güzel ki,Simav'dan herkese günaydın.Kıyamet 2037'ye ertelenmiş.

bende soruların çalındığı için ertelendiğini duydum..
Ama havalar yüzünden ertelenmiş :smiley: demek :p

camouflage' Alıntı:
Beklenen açıklama Mayalardan geldi: Bu korku size 100 sene yeter ;D

mayalar.jpg

mountaineer16' Alıntı:
bende soruların çalındığı için ertelendiğini duydum..
Ama havalar yüzünden ertelenmiş :smiley: demek :p
Tabletin biri yok.Dediğiniz doğru olabilir.O tabletteki yazılanlar çalınmış olabilir!

Kıyamet 21 Aralıkta diyerek Maya Tabletine dayandıranlar bu sefer bildi arkadaşlar. Bakın her yer kar, kış, "KIYAMET". :D :D

ahanda hoca sela veriyor ertelenmedi mi acaba nedir. ::smiley: yaaa dur bak bugün günlerden cuma değilmi.bende hafta ne çabuk geçti diyordum.neyse en azından cumaya gideriz sonra koparsa kopsun bana ne

asıl kıyamet doğalgaz faturası gelince çıkacak :eek: :eek:

doğru dürüst yakmadan 158tl fatura geldi :'(
önümüzdeki fatura kesin :-* :-*

buralpdi' Alıntı:
asıl kıyamet doğalgaz faturası gelince çıkacak :eek: :eek:

doğru dürüst yakmadan 158tl fatura geldi :'(
önümüzdeki fatura kesin :-* :-*
Benden de al o kadar, keşke yollarda olsaydım, 8 gün evde durmanın doğalgaz karşılığı 121,50 TL.
Otele mi karavana mı geçsem diye düşünmüyor değilim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler