Kitap Bağışı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,742
Ynt: Kitap Bağışı

Arkadaşlar Mehmet hocamdan gelen kitap bağışı ile ilgili mesajı faydası olur diye burada da yazıyorum...

kc4b0tapoq1.jpg

Etiketler

arkadaşlar çoçukluk tan beri geniş bir kütüphane oluştu bende yurtdışınada çok sıkıp gidip gelir oldum kıyamıyordumda zaten bir doğa tutkunuda paylaşmayı sever demi .. ya şimdi evde raflarda öylece duruyorlar eve gelen kız arkadaşlara karizma gösterisinden başkada bir şeye yaramıyorlar .. kötümü olur şimdi bir çoğuda iyi kitaplar belki içlerinden biri sayesinde bile bir ufaklığın ufuğu genişler bir doğa tutkunu oluveriri sıyrılır çıkar ... uzun lafın kısası kime ulaştırmam gerekiyor şimdi bu kitapları benim

ben de kitaplarınızı gönüllü olarak ihtiyacı olan insanlara ulaştırabilirim.
ilgilenirseniz mail adresimi paylaşabilirim

Tolga hocam kitap bağışı bekleyen o kadar çok okulumuz var ki, istediğiniz birini seçebilirsiniz...Muş için kitap bekleyen Mehmet Çağlayan arkadaşımızın tlf numaraları yukarıdaki ilanda mevcut...Onu arayarak gerekli irtibatı sağlayıp gönderebilirsiniz...Bir diğer alternatif Seval arkadaşımızla irtibata geçebilirsiniz...

Ve birçok alternatif içinse; www.kitapgonder.org adresine bakabilirsiniz...

arkadaşlar biz radyodağ da kitap kampanyanız için anonslara başladık herkesi sesimizi duyan herkesi buraya bilgi almak için davet ediyoruz ancak bizlere kime yönlendirceğimize dair bilgi verin kimlerin ihitycı varsa onlarla buluşturalım

Tolga hocam merhaba...Mehmet Çağlayan hocamızla irtibata geçer ve ne kadar ihtiyaç olduğunu öğrenip yardım yapabilirseniz sevinirim...

Eğer ihtiyaçtan fazlasını toplayabilme durumunuz olursa, onlarıda aşağıdaki linkten yapılan duyurulara bakarak gerekli yerlere yönlendirebilirsiniz;

Yardım Duyuruları;
http://www.kitapgonder.org/forum/index.php?PHPSESSID=b0ca48c52398b0a5158a1b58bc7b19e2&board=7.0

mehmet hocayla bende ayrıontılı konuşcam bu konuyu rizede haftasonu büyük olsılıkla görüşebileceğiz belki radyodağ yayını için geçicem bu arada isteyenleri ben buraya radyodan yönlendiriyorum

Mehmet hocayla görüşecek olmanıza sevindim...Selamlarımızı iletirseniz sevinirim...Ayrıca radyo yayınlarında bu konuya ilişkin yaptığınız duyurlar için tebrikler...Duyarlılığınız için teşekkürler...

iyi günler herkese
ben yeni üye oldum. Amacım da elimdeki kitapları paylaşabileceğim birilerine ulaşmak(emin olun epey kitap var). kitaplar daha çok okul kitapları; lise, ortaokul kitapları. eğer kullanılacaksa hikaye roman gibi edebi kitaplar da olabilir göndereceğim kitaplar. yalnız şöyle bir durum var bu kitapların bağışı için gerekli masrafları karşılayamayabilirim. Ben öğrenciyim arkadaşlar sadece devletin verdiği kredi benim elimdeki. Yine de bu konuda elimden geleni yapmaya hazırım. önerilerinizi ya da yönlendirmelerinizi bekliyorum. iyi günler herkese tekrar.

Bazı kargo şirketleri, kitap vs bağışı olduğu zaman çok az bir ücretle ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar. Bölgenizdeki şubelerle iletişime geçebilirsiniz.

peki bu kısmı güzel, ayrıca da teşekkür ederim cevap için. yalnız benim bilmediğim nerelerin ihtiyacı var buna hangi okullar ya da kişiler ihtiyaç sahibidir bu konuda da bilgi alabilirsem müteşekkir olurum. iyi akşamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR