Kişiye Özel Satilik Defender Araçlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emressam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,885
merhabalar ben defender 90 arıyorum, elinizde veya bulabileceğiniz var mıdr

Etiketler
defender
SLM BENDE BİR TANE ALMAK İSTİYORUM NASIL ALACĞIM NEREDE VE AÇIK KASA UZUNLUĞU KAÇ METRE

sizin girdiğiniz ihale kanallarında veya çevrenizde projelik mercedes G serisi varmı hiç

Selamlar,

Ben de 3-4 senedir Defender hayranlığı başladı. İstanbul Çatalca taraflarında kullanacağım, tam offroad amaçlı olarak değil aslında...

90 110 130 hepsi güzel ama benim tercihim 110 veya 130. Bana araç bulmamda yardımcı olabilir misiniz?

Ben de istiyorum.halen yapiyormusunuz.nerde yasiyonuz.ben kisa sase istiyom 90 lik ort. Bir fiyat verebilir misiniz.ben sadece arazide kullanmak istiyom ofroaadl falan isim yok.

Mrb. dun size yazmistim.90 lik bir defender istiyorum.ofriadda kullanmayacagim arazide ve asfaltta kullanacagim .ekstralara gerek yok.orjinal olsun saglam olsun yetet.ort. fiyat ne kadar olur.cevap verirseniz sevinirim.

Merhaba, Defender 110 toplatmayı düşünüyorum, numaram 532-5550596. Görüşmek isterim.

selam, bende eski kasalı olmayan defender arıyorum,tamamen eski bakımsız olabilir kendim yavaş ve zevkime göre
toplarlayacağım ,,,eski defender bulmama yardımcı olursanız sevinirim.

selam ,bende eskii tamamen eski ben her şeyini yaptırabileceğim defender arıyorum satılık bana yardımcı olurmusunuz,orjinal olsun yeterki
telfnm..0 532 232 95 77