Kişisel Galeri (REMZİ YOL)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan REMZİ YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,175

REMZİ YOL

Gezenbilir Fotoğraf Grubu
Yer
istanbul - kağıthane
ncncnchffx6.jpg

dsc0344pv6.jpg

jfjfjmk1.jpg

mxmxuj9.jpg

llkdu6.jpg

dsc0346fb0.jpg

dsc0146ej5.jpg

dsc0149pu0.jpg

dsc0150fo4.jpg

dsc0152ue5.jpg

kazanda elmalar kaynıyor, pekmez yapılacak..

dsc0288mx5.jpg

ilginç bir manzara.

dsc0394zw0.jpg

yağmur yağıyor iken nehir ve dağın güzel görüntüsü..

dsc0397yn6.jpg

nehir kenarı ve yağmur çişeliyor.

dsc0401yn9.jpg

yağmur bulutları boşalmak üzere..

yamurdalx5.jpg

bunlarda ankara hacı bayram camii yakını bir noktadan..

dsc0094uo1.jpg

dsc0095fu2.jpg

dsc0100zb6.jpg

dsc0102kn9.jpg

Etiketler

Ynt: Objektifime Takılanlar

arkadaşlar bunlar daha ilk çalışmalarım, fotoğrafçılık adına.
yani yıllardır fotoğraf çekerim ama bunlar daha farklı.
artık kendime ait d80 makinam var ve fotoğrafçılğa bakış açım daha farklı.
ayrıca eleştirilerinize de açığım.
hiç gocunmam, hatta bunu bana yardım olarak görürüm.

Remzi bey, üstte ki fotolardan şu dağlar Karadeniz'den mi ? :smiley:

Ayrıca,D 80 de hayırlı olsun. ;) Fotoğraf gezilerimize katılırsanız, fotoğraf hakkında bir çok şey öğrenebileceğinizden eminim. Hep beraber bilgilerimizi paylaşarak, daha güzel fotoğraflar yaratabiliriz.

Aramıza hoş geldiniz.

evet karadeniz dağları, karabük- yenice, çaycuma civarları.
fotoğraf gezileri neden olmasın. yeter ki proğramımıza uygun olsun.
bu geziler nasıl, nerede olur.. bakalım.. olur inş.

Merhaba Arkadaşlar. Ben bu güne kadar hep flim kokusunu almayı sevenlerden dim.Ama şimdilerde biraz yeniliklere açık olmak lazım diye düşünüyorum. Sahibinden com da bir kaç dijital SLR buldum reflex in lensleri bu dijital lere uyumlumu bilginiz varmı acaba Bu arada tam bir Canoncuyum .
İyi günler.

Meseregan, SLR'cilerin arasına hoş geldiniz. :smiley:

Bu tür sorularınız için Teknik ve Ekipman bölümünde yeni başlık açıp sorarsanız, daha çabuk cevap alacağınızdan eminim.

Teşekkürederim Bambina :smiley: Bir kaç soru soru sormuştum dijital ile ilgili seninde değin gibi cevabıma kavuştum :smiley:
Slr ci olalı çak zaman oldu 96 da Canon EF manuel ile başladım. Halen devam :smiley: Dijitalden çekiniyorum inan :smiley:Yaşlı adamlar ceptelefonunu eline alınca bocalar ya aynı işte:smiley:

REMZİ YOL' Alıntı:
evet karadeniz dağları, karabük- yenice, çaycuma civarları.
fotoğraf gezileri neden olmasın. yeter ki proğramımıza uygun olsun.
bu geziler nasıl, nerede olur.. bakalım.. olur inş.

Karadenizin güzelliği de hemen belli oluyor fotolarda. :smiley:

Geziler olduğu zaman forumda duyurusunu da okursunuz. Programınıza uygun olursa, bekleriz.

Meseregan, rica ederim. :smiley:

Yeni olmanıza rağmen, konu seçimleriniz güzel. Su içindeki serçeleri çok iyi yakalamışsınız, renkler haraki. Konuya odaklanma konusuna dikkat edin.

Benim naçizane fikrimi paylaşayım... :smiley:

Çekerken biraz da kadrajı düşünün, bir kompozisyon oluşturmaya çalışın. Gördüğünüz şeye biraz da yaratıcılık katıp, fotoğrafta onu daha da güzel gösterebilirsiniz. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR