REMZİ YOL Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 110 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul - kağıthane 30 Ocak 2009 #17 Ynt: Objektifime Takılanlar hünkar mahfili kuş yuvaları.. ecdadımız yapmış işte..
REMZİ YOL Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 110 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul - kağıthane 4 Şub 2009 #18 Ynt: Objektifime Takılanlar dost'a, dostlara.....
N nazifayvazoglu Canım eşim sevda Ayvazoğlu ❤ Mesajlar 396 Tepkime Puanı 2 11 Mar 2009 #19 Ynt: Objektifime Takılanlar Resimlerin bazılarını göremiyorum nedendir?
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 12 Mar 2009 #20 Ynt: Objektifime Takılanlar emeğinize sağlık. bir kaç resim görünmüyor ama görebildiklerim harika...
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 14 Mar 2009 #21 Ynt: Objektifime Takılanlar Çok doğal görüntüler emeğinize sağlık...
REMZİ YOL Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 110 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul - kağıthane 20 Mar 2009 #22 Ynt: Objektifime Takılanlar teşekkürler.. görünmeyen fotoları ilk fırsatta düzeltirim inş.
selcuk06 Ana Kamp Mesajlar 57 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 30 Nis 2009 #23 Ynt: Objektifime Takılanlar fotoğraflar çok güzel tebrikler...
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 26 Eyl 2009 #24 Ynt: Objektifime Takılanlar remzi bey kardeşim ellerine sağlık işte o an diye tabir edilen pozlar harika benim fovarim ise minik serçelerin yıkandıktan sonra tam havalanırken ki olan pozudur
Ynt: Objektifime Takılanlar remzi bey kardeşim ellerine sağlık işte o an diye tabir edilen pozlar harika benim fovarim ise minik serçelerin yıkandıktan sonra tam havalanırken ki olan pozudur
B blackdevil06 Yeni Üye Mesajlar 6 Tepkime Puanı 0 6 Eki 2009 #25 Ynt: Objektifime Takılanlar çok güzel kareler serçelerin bulunduğu karelere yirmi dakikaya yakın takılı kaldım .elinize sağlık
Ynt: Objektifime Takılanlar çok güzel kareler serçelerin bulunduğu karelere yirmi dakikaya yakın takılı kaldım .elinize sağlık
REMZİ YOL Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 110 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul - kağıthane 14 Ara 2009 #26 Ynt: Objektifime Takılanlar teşekkürler. sağolun arkadaşlar.. http://www.fotokritik.com/kullanici/REveHA/portfolyo
Ynt: Objektifime Takılanlar teşekkürler. sağolun arkadaşlar.. http://www.fotokritik.com/kullanici/REveHA/portfolyo
sentor Kamp I Mesajlar 196 Tepkime Puanı 1 Yer Kocaeli 14 Ara 2009 #27 Ynt: Objektifime Takılanlar Elinize saglik Remzi bey, cok guzel fotograflar
meseregan Silence is a Heavy Stone Mesajlar 1,080 Tepkime Puanı 1 Yer Trabzon Web www.meseregan.com 14 Ara 2009 #28 Ynt: Kişisel Galeri (REMZİ YOL) Remzi kardeşim yaparsa en güzelini yapar. Çok oldu mesajlaşayalı ama beeeeeeeee.
Ynt: Kişisel Galeri (REMZİ YOL) Remzi kardeşim yaparsa en güzelini yapar. Çok oldu mesajlaşayalı ama beeeeeeeee.
bayar28 Zirve Mesajlar 1,816 Tepkime Puanı 533 Yer Ayvalık-(Balıkesir) 15 Ara 2009 #29 Ynt: Kişisel Galeri (REMZİ YOL) Guzel paylasım elınıze saglık..
REMZİ YOL Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 110 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul - kağıthane 15 Ara 2009 #30 Ynt: Kişisel Galeri (REMZİ YOL) teşekkürler arkadaşlar.. evet baya zaman oldu meseregan arkadaşım.. fırsat buldukça yine beraberiz inş... selamlar..
Ynt: Kişisel Galeri (REMZİ YOL) teşekkürler arkadaşlar.. evet baya zaman oldu meseregan arkadaşım.. fırsat buldukça yine beraberiz inş... selamlar..
REMZİ YOL Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 110 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul - kağıthane 21 Ara 2009 #31 Ynt: Kişisel Galeri (REMZİ YOL) sonbahara veda..
REMZİ YOL Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 110 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul - kağıthane 21 Ara 2009 #32 Ynt: Kişisel Galeri (REMZİ YOL) not : REveHA fotokritikte kullandığım rumuzumdur..