Kişisel Galeri (Penguen)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan penguen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,294
Ynt: Kişisel Galeri (Penguen)

emeğinize sağlık. bazı kareleri hapsettiğiniz yerlerde bende bulundum. ama sizin yakaladığınız kompozisyonları ben yakalayamadım. o yüzden hem gıpta hem de saygıyla izliyorum.

Etiketler

IMG_2078.jpg

odunpazarev3-1.jpg

odunpazarev.jpg

odunpazarocuklar2.jpg

virane.jpg

otogar.jpg

meşhur kıyı boyu evleri mi? o kadar sevdiğim bir yerdirki anlatamam. amasya'lı bir arkadaşıma sürpriz yapmıştım. miniatürk'te kıyı boyu evlerinin olduğunu bilmiyormuş oraya götürmüştüm. hatırlıyorum da özlem ve hasretle orada dakikalarca kalmıştı.

beyaz çiçeklerde badem olmalı. nar çiçeğinin japonlar açısından çok önemli olduğunu yaklaşık 10 isminin olduğunu. en büyük bayramlarının onun açtığı zaman kutlanan bayram olduğunu ve almanların en iyi likörlerinden blue çuraço likörünün. portakal çiçeğinden yapıldığını biliyormuydunuz?

Evet kıyı boyu evleri...O fotoğrafı o kadar soğuk bir havada çektim ki baktıkça hala üşüyorum :smiley:
Beyaz çiçekler de erik ağacından...
Bu arada bilgiler için teşekkürler...
Açıkçası ben bunları bilmiyordum...

Başarılı makrolar , tebrik ederim.
Özellikle alt kısımdaki pembe güle bayıldım.
Elinize sağlık

Yorgunluğunuza değmiş. Çekimler güzel. PhotoShop çalışmalarınızda gayet başarılı. Tebrikler.

MAKİNEN ÇOK GÜZEL ÇEKİM YAPIYOR
AMA SENİ DE YABANA ATMAMAK GEREKİYOR DOĞRUSU.:smiley: EMEĞİNE, ELİNE VE DE YÜREĞİNE SAĞLIK.

üstad bursalı olarak bursa fotorafların on numara olmuş...çok keyif aldım,,, makrolarına imrenerek baktım,, bende denicem ilk fırsatta...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR