Kişisel Galeri (Penguen)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan penguen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,295

Etiketler
Ynt: Kişisel Galeri (Penguen)

çok güzel görüntüler
hepsi harika ama tük bayrağının resmi muhteşem
paylaşım için teşekkürler

Hepinize beğeniniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Mutlu ettiniz beni...
Ben de evimizin dört yeni güzelini sizler için yayınlıyorum :smiley:

adoru.jpg

sareker.jpg

karde.jpg

sarm-2.jpg

3' cü sayfadaki resimler görünmüyor, ancak görebildiklerim harika. Sizi kutluyorum ve devamını diliyorum :smiley:. Emeğinize sağlık.

O fotoğraflarımı yüklediğim yerde yenileme çalışması olduğu için görünmüyorlar.Yakında düzelecek.
Sıralaması bozulmasın diye yeniden yüklemek de istemedim.
Çok teşekkür ederim beğeninize...

fotoğrafların hepsi birbirinden güzel.
Tebrıkler..
Işığınız bol olsun :smiley:

Dün arkadaşımız Esra'nın (eftaLYa) oğlu Face ile gelini Lola'nın bebeklerini görmeye gittim. Sanırım hiç kimsenin bilmediği bir şeyi de orada keşfettim. Rottweiler sevmek gribe kesinlikle çok iyi geliyor :smiley: Bir haftadır çeşit çeşit ilaç kullanan ben yavruları severken bir anda iyileşiverdim :smiley: Mucize gibi bişey bu... Ayrıca seninle tanıştığım için çok mutlu oldum Sevgili Esra...

IMG_2944-1.jpg

IMG_2933-1.jpg

IMG_2915-1.jpg

IMG_2922-1.jpg

IMG_2977-1.jpg

IMG_2948-1.jpg

IMG_2989.jpg

:smiley: Kesinlikle...
Hayatımda tanıdığım en akıllı, en asil köpek Face...
Pasta yiyişindeki zerafeti unutmam mümkün değil :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri