Kişisel Galeri (Fatih)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jargondeath Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,753
Ynt: Kişisel Galeri (Fatih)

high_hopes' Alıntı:
çok güzel fotoğraflar
gönlünüze sağlık :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
gene çok güzeller ,ışıgınız istediğiniz gibi olsun ;)

Cevap : Teşekkür ederim daha güzel karelerde sizleri buluşturmak ümidiyle
Manic' Alıntı:
karelerin hepsi birbirinden güzel. gerçekten tebrik ederim. çok hoş karelere yakalamişsiniz. çerçeveler daha ilgi çekici hale getirmiş.. yanlış anlasilmasin fotoğraflarınızda imzanıza rastlamadim yada gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama hiç görmedim. bütün yorumlarıda okuyamadim..
iyi çalişmalar. devamını bekliyoruz fatih  :smiley: (yorumların hepsini okuyamadim ya o kadar çokki :smiley:))

Üstad teşekkürler. çereveleri ve boyutlandırmayı faststoneresize ile yapıyorum linki ve anlatımı bura mevcut : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21635.0 Düşünmedim değil bir iki çalışmamda oldu ama istediğim gibi olmadığı için kullanmıyorum. imzasız daha doğallar gibi geliyor olursada bir gün sanırım çerçeveye afilli bir şey olmasını isterim :smiley: Senin fotoğraflarınada bakma fırsatım oldu fotoğraf keyif alarak çekilince neler çıkıcağı ortada. Işığın istediğin gibi olsun. Yorumlardan ziyade yeni başlayan biri olan bana sağlam eleştriler gerekiyor. başka mecralarda peşindeyiz eleştrilerin ( fotokritik.com ) bakalım neler olucak :smiley: yoruma teşekkürler.

mezeci_67' Alıntı:
Fatih kardeşim çok güzel resimler ellerine sağlık bizlerle paylaştığın için ayrıca teşekkürler.

Adnan abicim senin yemek hazırlamak, ikram etmek ve ağırlamak konularındaki başarını biz fotoğraf çekimi konusunda yakalıyamadık yakalayamayızda elimizden gelen bu kadar şimdilik ama çalışmalarımız sürüyor :smiley: Yorumun için teşekkür ederim.  

Etiketler

Göze çarpmayan yakından güzeller :smiley:

IMG_4102.jpg

IMG_4099.jpg

IMG_4100.jpg

IMG_4069.jpg

IMG_4098.jpg

Hepsi olağanüstü. Bakarken çok keyif aldım :smiley: İlk sayfalardaki kalın çerçevelerden ziyade son fotoğraflardaki ince çerçeveler ve fotoğrafla uyumlu kontürler çok hoş. Ben çerçevesiz fotoğrafları çok severim ama bu tip fotoğraflara da yakışıyor :smiley: Emeğinize sağlık.

Fotoğrafların genel olarak oldukça başarılı. Eline emeğine sağlık. Bu foruma yazdığım ilk mesaj ve daha geri kalan başlıkları kontrol etmedim o yüzden başka fotoğrafların var mı bilmiyorum. Ama bu başlık altındaki fotoğraflarına bakarak bir yorumda bulunacağım. Tek bir tarza takılıp kalma. Biliyorum sürekli doğada yürüyüşlere çıkıp kamp yaptığın için manzara fotoğrafları ister istemez ağırlık kazanıyor ama farklı fotoğraflar da çekmeye çalış arada. Emin ol çok hoşuna gidecektir. Ben de fotoğrafçılığı çok seven ve fırsat buldukça fotoğraf çekmeye çalışan biriyim. Aynen senin gibi kompakt makina kullanıyorum. Umarım bir gün dslr'ye geçeriz hep birlikte. Ama manuel modu olan sağlam bir kompakt makinayla da birçok güzel kare yakalamamız mümkün. Ki zaten sen bunu net bir şekilde göstermişsin bu başlık altında. Fotoğraflarını takip etmeye çalışacağım. Işığın istediğin gibi olsun :smiley:

Özgürüm Öncelikle hoşgeldin,

Hayırlı uğurlu olsun mesajın yorumlara ve dileklerine teşekkürler. Biz kompakları bir tam anlamıyla hak edelim. Dslr kendi tıpış tıpış gelicek inşAllah sen meraketme :smiley:

Sevdalanması yasak yerde sevdalanmak
IMG_4289.jpg
( Bu fotoğrafın Fikir, açı, kadraj ve s/b tavsiyeleri için Ayrıca bir teşekkür )

Pala bıyık
IMG_4301.jpg

İstanbul gezinin fotoğrafları çok başarılı, ellerine sağlık, hepsi bu kadarcık mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri