Kişisel Galeri (Fatih)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jargondeath Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,753
Ynt: Kişisel Galeri (Fatih)

Doğru yoldayım demekki size duygularımı aktarmayı başarmışım. Ama daha çok çalışmam gerek çok :smiley:

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Asıl eleştrileri bekliyorum.

Işığınız istediğiniz gibi olsun. ( Benimde sıkça kullandığım ışığınız bol olsun terimini uzundur düşünüp duruyorum ışık güzel hoş ama bazı karelerdede az olmasını istiyorsunuz yada öyle gerekiyor. En iyisimi istediğiniz gibi olsun :smiley: )

Etiketler

Köşeye sıkışmak.
IMG_3593.jpg

IMG_3584.jpg

IMG_3595.jpg

IMG_3590.jpg

IMG_3621.jpg

IMG_3613.jpg

İki cezalı ;

Suçundan utanmış yüzünü saklıyor.
IMG_3657.jpg

Gene olsa gene yaparım cezamıda paşa paşa çekerim bakışı :smiley:
IMG_3662.jpg

Şimdilik bunlar çekimlerde çok fire var bunlar uçuz kurtulanlar :(

Dön bakalım koca dünya sen döndükçe bizim vizöre neler takılıcak bakalım ? :smiley:

Gercekten harıka fotolar.. Insan baktıkca bı daha bakası gelıyor.. Ellerinize emeğinize sağlık..
Saygılar

Bu güzel fotoğrafları Gezenbilir Galerisine yükleyip, paylaşalım. ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31710.0

doktor_33_01' Alıntı:
Gercekten harıka fotolar.. Insan baktıkca bı daha bakası gelıyor.. Ellerinize emeğinize sağlık..
Saygılar

Teşekkür ederim ilgi ve alaka için. her karede kadrajmı ve tekniğimi ileri taşımaya çalışıyorum. Sizlerinde beyenilerini sunması üretimlerimize inanıp daha sıkı çalışmamazı sağlıyor. Sizleri daha güzel karelerde buluşturmak ümidiyle.

Fatih bey elinize sağlık fotoğraf tekniğinden anlamam o yönüyle tenkit etmeyeceğim ama her fotoğraf birer görsel şölen. Tebrik ederim. Bizim buralara yolunuz düşerse bizim dağların güzelliklerini resmetmeniz adına ev sahipliği yapmaktan onur duyarım.

acemi80' Alıntı:
Fatih bey elinize sağlık fotoğraf tekniğinden anlamam o yönüyle tenkit etmeyeceğim ama her fotoğraf birer görsel şölen. Tebrik ederim. Bizim buralara yolunuz düşerse bizim dağların güzelliklerini resmetmeniz adına ev sahipliği yapmaktan onur duyarım.

Aman efendim nice üstadlar bu sanata gönül ve hayatlarını adayan sanatçılar varken. Fotoğraf serüvenüne yeni başlamış benmi ? Genede yorumunuz ve davetiniz için teşekkür ederim. Yolumuz düşerse elbette.

doktor_33_01' Alıntı:
Merakla bekliyor ve heyecanla takip ediyoruz...
Saygılar

Sınavlarım sebebi ile kendimi dağlara taşlara bir süre daha vuramıycam gibi gözüküyor. Hayır olsun bakalım yeni günler bizlere neler getiricek :smiley:

karelerin hepsi birbirinden güzel. gerçekten tebrik ederim. çok hoş karelere yakalamişsiniz. çerçeveler daha ilgi çekici hale getirmiş.. yanlış anlasilmasin fotoğraflarınızda imzanıza rastlamadim yada gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama hiç görmedim. bütün yorumlarıda okuyamadim..
iyi çalişmalar. devamını bekliyoruz fatih :smiley: (yorumların hepsini okuyamadim ya o kadar çokki :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri