Kişisel Galeri (Fatih)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jargondeath Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,753
Ynt: Kişisel Galeri (Fatih)

IMG_1806r.jpg

DynamicPhoto HDR Trial                                                                            www.mediachance.com

IMG_1736.jpg

DynamicPhoto HDR Trial                                                                            www.mediachance.com

IMG_1797.jpg

IMG_1800.jpg

Etiketler

Yorumlarınız emekleye başladığım bu yolda karşılaştığım ufak tefek sıkıntıları aşmamda yardımcı oluyor.

Daha güzel, keyifli ve anlamlı karelerde görüşmek ümidiyle :smiley:

Fatih bey gözünüze sağlık.

Gerçekten hoş, dinlendirici kareler.

Tabiki üstadım. Çalışmakla ulaşılamıyan neresi vardır. 2 aylık bir mazim var fotoğrafçılık konusunda kompak bir makine kullanıyorum ve sadece hafta sonlarımı çekimle geçirebiliyorum oda bir hafta oluyor bir hafta olmuyor.

Burda asıl yitirilemesi gereken öğreniceklerin bitmemesi ve artması böyle bir durumda çalışmalarıma profesyonel gözlerdende yorum alırken. Ben seviyeyiyim farkındayım ve daha çok çalışmam gerektiğini hissetiğim içi yolun başında( emelemek) gibi hissediyorum.

Fotoğraflarıma değer verip yorumlayan herkese teşekkür ederim. Sizlere daha hoş kareler sunmak ümidiyle. Gülen yüzünüz solmasın efenim.

Kutlarım. Daha iyi kamera ve donanımlara sahip olduğunuzda, fotograf sanatında ilerleyeceğiniz ortada. Tebrikler.

Karagölden / Çubuk /Ankara
IMG_1908.jpg

DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com

Karadenizden / Sinop
IMG_1932.jpg

DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com

Yorumlara yeni fotoğraflarla teşekkür etmek istedim. Tüm ziyaretcilere sevgiler saygılar sunarım.

IMG_2034.jpg

IMG_2049.jpg

IMG_2040.jpg

IMG_2055.jpg

IMG_2059.jpg

Ne kadar istemesemde çakma hdr tabir edilen tek fotoğraflı tekniği kullanıp fotoğrafta oynama yaptım. Ortaya çıkan fotoğrafıda sizlerle paylaşmak istedim. Normal halini silemedim 1 gün geçtiği için üstden örnek olsun napalım :smiley:

IMG_2064_fhdr.jpg

DynamicPhoto HDR Trial                                                                      www.mediachance.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri