Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan liilith Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,588

liilith

Me Myself & I
Yer
Neither Here Nor There Amerika Birleşik Devletleri
4029465464_f1b285291b_m.jpg

3723877196_e5591aaab2_m.jpg

3697623270_cb252dc54e_m.jpg

3634555775_7bb19f7437_m.jpg

3631631937_4fd406b5fc_m.jpg

3231410388_2c119b8c81_m.jpg

Ynt: Kişisel Galeri ( Didem GECEGEZER )

Çok güzel kareler..
Çavuşin'i ve Anadolu Feneri'ni tanıdım, diğer kareler nereye ait acaba ?
Biraz daha büyük hallerini görme şansımız olsaydı aslında :smiley:

Beğeni için teşekkür ederim.
Aşağıdaki linkler yardımıyla fotoğrafların 800 x 600 ebatlarına erişebilirsiniz.

http://www.flickr.com/photos/74233469@N00/4029465464/
http://www.flickr.com/photos/74233469@N00/3723877196/
http://www.flickr.com/photos/74233469@N00/3697623270/
http://www.flickr.com/photos/74233469@N00/3634555775/
http://www.flickr.com/photos/74233469@N00/3631631937/
http://www.flickr.com/photos/74233469@N00/3231410388/

Zaten küçük ekliyorsunuz :smiley:
Birde şimdi üzerine koruma yazısı gelmiş. Bu tür eklenen fotoğraflardan malesef keyif almıyorum. İzlenirliği yok, paylaşma duygusu yok...

Bu kadar eserlerinizin çalınmasından korkuyorsanız hiç eklemeyin daha iyi.

Çünkü bu hali ile hem diğer galerilerine normal boyutta korumasız fotoğraf ekleyen fotoğrafçıları küçümsüyor gibi duruyorsunuz hemde sanki sadece kendinizi tanıtma, ürün satış amaçlı ekliyor gibi.
Öyle düşünmüyorsanız bile karşıdan alınan izlenim bu.

LaVRaSiA' Alıntı:
Zaten küçük ekliyorsunuz :smiley:
Birde şimdi üzerine koruma yazısı gelmiş. Bu tür eklenen fotoğraflardan malesef keyif almıyorum. İzlenirliği yok, paylaşma duygusu yok...

Bu kadar eserlerinizin çalınmasından korkuyorsanız hiç eklemeyin daha iyi.

Çünkü bu hali ile hem diğer galerilerine normal boyutta korumasız fotoğraf ekleyen fotoğrafçıları küçümsüyor gibi duruyorsunuz hemde sanki sadece kendinizi tanıtma, ürün satış amaçlı ekliyor gibi.
Öyle düşünmüyorsanız bile karşıdan alınan izlenim bu.

Merhaba,
Bir konuda haklısınız. Evet buraya fotoğraflarımı küçük yüklüyorum bunun için özür dilerim fakat fotoğraflar için bir kaynak belirtmeniz gerekiyor ve bende mevcut kaynağın devasa boyutlu olanını değil daha az yer kaplayan ve tamamını bir tıkla görebileceğiniz bir şekilde sunuyorum. Son yüklediklerim ne yazıkkı satışta olan fotoğraflarım yani onları buraya kendi boyutları ile yüklersem her bir foto için 5en az 5 mb lık yer demek. Bu da site içindeki sayfaların oldukça geç açılması demek oluyor;)
Ve evet ben bazı fotoğraflarımı satıyor ve de bundan para kazanıyorum ama para kazandığım yer bu platform değil ayrıca satışının gerçekleşeceği yerde değil;)
Umarım açıklamam ve özrüm kabul olmuştur.
Mutlu yıllar dilerim..

liilith' Alıntı:
Merhaba,
Bir konuda haklısınız. Evet buraya fotoğraflarımı küçük yüklüyorum bunun için özür dilerim fakat fotoğraflar için bir kaynak belirtmeniz gerekiyor ve bende mevcut kaynağın devasa boyutlu olanını değil daha az yer kaplayan ve tamamını bir tıkla görebileceğiniz bir şekilde sunuyorum. Son yüklediklerim ne yazıkkı satışta olan fotoğraflarım yani onları buraya kendi boyutları ile yüklersem her bir foto için 5en az 5 mb lık yer demek. Bu da site içindeki sayfaların oldukça geç açılması demek oluyor;)
Ve evet ben bazı fotoğraflarımı satıyor ve de bundan para kazanıyorum ama para kazandığım yer bu platform değil ayrıca satışının gerçekleşeceği yerde değil;)
Umarım açıklamam ve özrüm kabul olmuştur.
Mutlu yıllar dilerim..

Fotoğraf eğer başkasına ait ise kaynak belirtilebilir. Ben kendime ait bir fotoğraf için kaynak belirtmem hiç. Daha büyük boyutu şurada diye bir link atıyorum; çünkü o boyutları gezenbilir'e yükleyemiyorum. Zaman zaman da embed şeklinde flickr'dan fotoğrafı buraya gömüyorum. Bir de watermark'ı fotoğrafın güzelliğini örtmeyecek bir noktaya koyuyorum.

Birileri alıp kullanabilir mi? Elbette mümkün. Eğer bir fotoğrafı internete açıyorsam bu riski de göze alırım. Ama görsel olarak izlenebilir boyutları tercih etmekte fayda var. Paylaşım duygusunu köreltmemek lazım. 640-1024 piksel arasında bir boyut uygundur ama daha küçüğü ya da daha büyüğü biraz sıkınıtı çıkarıyor.

Gezenbilir'de bir galeri oluşturabilir ya da her mesaja ekleme sınırları dahilinde de fotoğraf ekleyerek gönderebilirsiniz.

caner' Alıntı:
Fotoğraf eğer başkasına ait ise kaynak belirtilebilir. Ben kendime ait bir fotoğraf için kaynak belirtmem hiç. Daha büyük boyutu şurada diye bir link atıyorum; çünkü o boyutları gezenbilir'e yükleyemiyorum. Zaman zaman da embed şeklinde flickr'dan fotoğrafı buraya gömüyorum. Bir de watermark'ı fotoğrafın güzelliğini örtmeyecek bir noktaya koyuyorum.

Birileri alıp kullanabilir mi? Elbette mümkün. Eğer bir fotoğrafı internete açıyorsam bu riski de göze alırım. Ama görsel olarak izlenebilir boyutları tercih etmekte fayda var. Paylaşım duygusunu köreltmemek lazım. 640-1024 piksel arasında bir boyut uygundur ama daha küçüğü ya da daha büyüğü biraz sıkınıtı çıkarıyor.

Gezenbilir'de bir galeri oluşturabilir ya da her mesaja ekleme sınırları dahilinde de fotoğraf ekleyerek gönderebilirsiniz.
Yukarıda verdiğim linklerde flickr üzerinden paylaşım yaptığım fotoğrafların normal boyutlarına zaten ulaşabiliyorsunuz. Sanıyorum sorun en son yüklediklerimde fakat onları direk olarak bir yerde paylaşamıyorum.yani watermark koymak mecburiyetindeyim ki fotoğrafın kaynağından zaten konuluyor ..Yani I-stock tarafından konulan bir şey bu ...

Haddimiz olmayarak birde yorum yapmisiz cok guzel falan filan diye.. :smiley:

pardon usta :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR