Arkadaşlar öncelikle merhabalar,
Foruma yeni üye oldum bu nedenle eğer yanlış post açtıysam şimdiden affola
Soruma geliyorum.
Mayıs ayı içerisinde balayı tatilimiz için
1 gün Mostar, 2 gün Saraybosna , 3 Gün Belgrad şeklinde bir rota belirledim.
Aracı Saraybosnada kiralayıp Belgrad havaalanında teslim edeceğim.
Araç dahil tüm rezervasyon ,işlemlerinizi tamamladım.
Sizlerden isteğim daha önce bu rotayı izleyen takip eden dostlardan edindikleri tecrübeleri aktarması dikkat edilmesi gerekn noktaları aktarmasıdır.
Özellikle Sırp polisi malum ün yapmış bir teşkilat.
Granični prelaz Trbušnica sınır kapısından Sırbistan a karayolu ile giriş yapmayı planlıyorum.
Bu noktada daha önce olumsuz bir duruma maruz kalan arkadaşlar oldumu?
Ben yine her ihtimale karşı tüm rezervosyon bilgilerimi ibraz etmek adına yanıma alacağım.
Ayrıca yol durumu hakkında bilgileriniz nelerdir? Rahat bir otoyoldan bahsedebilir miyiz?
Şimdiden vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ediyorum.
Biliyorsunuz ki bu gibi gezi rotaları/planları öncesi araştırma yapmış olmak en önemli husus.
Orada sürprize maruz kalmamak adına şimdiden bu çalışmaya başladım bende kendimce.
Foruma yeni üye oldum bu nedenle eğer yanlış post açtıysam şimdiden affola
Soruma geliyorum.
Mayıs ayı içerisinde balayı tatilimiz için
1 gün Mostar, 2 gün Saraybosna , 3 Gün Belgrad şeklinde bir rota belirledim.
Aracı Saraybosnada kiralayıp Belgrad havaalanında teslim edeceğim.
Araç dahil tüm rezervasyon ,işlemlerinizi tamamladım.
Sizlerden isteğim daha önce bu rotayı izleyen takip eden dostlardan edindikleri tecrübeleri aktarması dikkat edilmesi gerekn noktaları aktarmasıdır.
Özellikle Sırp polisi malum ün yapmış bir teşkilat.
Granični prelaz Trbušnica sınır kapısından Sırbistan a karayolu ile giriş yapmayı planlıyorum.
Bu noktada daha önce olumsuz bir duruma maruz kalan arkadaşlar oldumu?
Ben yine her ihtimale karşı tüm rezervosyon bilgilerimi ibraz etmek adına yanıma alacağım.
Ayrıca yol durumu hakkında bilgileriniz nelerdir? Rahat bir otoyoldan bahsedebilir miyiz?
Şimdiden vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ediyorum.
Biliyorsunuz ki bu gibi gezi rotaları/planları öncesi araştırma yapmış olmak en önemli husus.
Orada sürprize maruz kalmamak adına şimdiden bu çalışmaya başladım bende kendimce.