erhan110
A Land Rover doesn't leak! It marks its territory
Ynt: Kimlerin Karavanı Var?
Mehmet bey selamlar
Defenderın ambulansın 1.camper versiyonu size 2.ciside herhalde bana aittir) ben israrla Defender Camperı geliştirmeye para dökmeye devam etmekteyim, Dönüşünüzde Coasterın son hali nasıl olacak merak edıyorum.
Bu vesileyle size bir sual :- Hem defenderı biliyorsunuz hemde Afrikayı , sizce Defender Camperle Cebelitarık üzerinden Tanja Afrikaya geçsek vede aşağılara doğru biraz insek nasıl olur ??? Yani geri dönebilirmiyiz :?? yada tek parça halinde dönebilirmiyiz yada gene Defenderla dönebilirmiyyiz?? ne dersiniz
Selamlar
Erhan
kodalmmm' Alıntı:Merhaba ,Ben seyyahturko(mehmet),ilk karavan deneyimim Land Rover(ambulans kasa)ile olmuştu,yaklaşık 1 yıl kullandım ve çok zevkli geziler yaptım,şimdi ise Toyota Coaster caravanım var yüzde seksen bitmiş durumda ,yaklaşık 1 yıldır evin önünde(Ankara)trafikten çekilmiş olarak yatıyor(yurtdışında görevim nedeniyle)inşallah dönüşte muhtemelen Şubat ayı /2011 de tamamlayıp gezilerimize kaldığımız yerden devam edeceğim,Gezenbilir sayesinde buralarda(Afrika/Liberya)karavancı dostların yazılarını takip ederek bir nebzede olsa sıla hasretimizi gideriyoruz...
selamlar...
Mehmet bey selamlar
Defenderın ambulansın 1.camper versiyonu size 2.ciside herhalde bana aittir) ben israrla Defender Camperı geliştirmeye para dökmeye devam etmekteyim, Dönüşünüzde Coasterın son hali nasıl olacak merak edıyorum.
Bu vesileyle size bir sual :- Hem defenderı biliyorsunuz hemde Afrikayı , sizce Defender Camperle Cebelitarık üzerinden Tanja Afrikaya geçsek vede aşağılara doğru biraz insek nasıl olur ??? Yani geri dönebilirmiyiz :?? yada tek parça halinde dönebilirmiyiz yada gene Defenderla dönebilirmiyyiz?? ne dersiniz
Selamlar
Erhan