Kimlerin Karavanı Var?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karagozlers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,219
Ynt: Kimlerin Karavanı Var?

kodalmmm' Alıntı:
Merhaba ,Ben seyyahturko(mehmet),ilk karavan deneyimim Land Rover(ambulans kasa)ile olmuştu,yaklaşık 1 yıl kullandım ve çok zevkli geziler yaptım,şimdi ise Toyota Coaster caravanım var yüzde seksen bitmiş durumda ,yaklaşık 1 yıldır evin önünde(Ankara)trafikten çekilmiş olarak yatıyor(yurtdışında görevim nedeniyle)inşallah dönüşte muhtemelen Şubat ayı /2011 de tamamlayıp gezilerimize kaldığımız yerden devam edeceğim,Gezenbilir sayesinde buralarda(Afrika/Liberya)karavancı dostların yazılarını takip ederek bir nebzede olsa sıla hasretimizi gideriyoruz...
selamlar...

Mehmet bey selamlar :smiley:

Defenderın ambulansın 1.camper versiyonu size 2.ciside herhalde bana aittir:smiley:) ben israrla Defender Camperı geliştirmeye para dökmeye devam etmekteyim, Dönüşünüzde Coasterın son hali nasıl olacak merak edıyorum.

Bu vesileyle size bir sual :- Hem defenderı biliyorsunuz hemde Afrikayı , sizce Defender Camperle Cebelitarık üzerinden Tanja Afrikaya geçsek vede aşağılara doğru biraz insek nasıl olur ??? Yani geri dönebilirmiyiz :?? :smiley: yada tek parça halinde dönebilirmiyiz yada gene Defenderla dönebilirmiyyiz?? ne dersiniz

Selamlar
Erhan

Etiketler

Erhan Bey Merhabalar,
Sizin karavanın bütün aşamalrını takip ettim,çünkü bende o süreci yaşadığım için,benim için bir geri sayım oldu bir anlamda,
Afrika ziyareti iç,in ise kesinlikle mümkün,Cebelitarıkatan Tanger,Rabat,içerde fes,atlas dağları ve muhteşem Marakeş,
kesinlikle tavsiye ederim,
Bu yaz oralardaydım yaklaşık 8 gün kaldım ,bir araç kiraladım ve fası baştan aşağı gezdim,avrupan çok fazla karavancılar vardı,ancak daha güneye inmeniz belki morıtanya olabilir ama bizim buralar maalesf Çok mümkün değil karavan yolculuğu için,ama fas,cezayir ve tunus diyeceğim ama son olaylar malumunuz,
selamlar

ayrıca Fas ülkemize göre ucuz bir şehir gerek yiyecek olsun gerekse yakıt Türkiyeye göre 1/3 oranında,Fas ta güvenlik anlamında hiç problem yok diyebilirim ve Türklere karşı çok sıcaklar,genelde otobanları pek kullanmadım doğal halini görmek için hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım,ayrıca buralarla ilgili sormak istediğiniz konular olursa ,bilgim dahilinde hertürlü bilgiyi paylaşmaktan zevk duyarım,

Çok teşekkürler sağolun projeye yaklaştıkça sizden bilgi rica edecem. Belkide 1-2 yıl içerisinde birkaç Türk arkadaş toplanırsa konvoy halinde gidebiliriz en güvenceli yol aslında bu ama seyahat maliyeti bizler için handikap. Tekrardan teşekkür ederim.

Selamlar
Erhan

Bu gün var ...
Yarın Yok :(
Bir süre bu listede olamayacağım .
Nasip ...
İnşallah Seneye yine en az eki karavanım kadar yi bir karavanla yeniden aranızda oluruz.

Keyfini sürün arkadaşlar...
Değerini bilin.
Daha satmadan hüznü çöktü.

buda benim istediğim..İlker Bey de var sanırım.
Yenilerini Yunanistanda gordum, henüz getirmek nasip olmadı.
Ah şu ikinciele imkan tanısalar ne guzel olurdu..Karavan turizmi gelişirdi..yerlilere bakasım dahi gelmiyor Hobby, Hymer, Tabbert vs. gordukten sonra..

eriba-touring 2.jpg

eriba-touring.jpg

Bulentle ortak karavanımız Tabbert 550 1975 model orjınal ruhsatlı .İlk fotografınıda bugun koymaya çalışacagım.
Tabbert-hymer group
1975
Kg:1200
Buzdolabı:Elektrolux Sılo A68K GE
Isınma:Trumatic S 5000
Ocak:3 gözlü Galiba blanco ::smiley:
Aydınlanma Lüxü:Trumatic Typ VL
elektrik:220 volt-12 volt 1300 watt ınvertör şarj aletleri Devre ayırıcı bizler taktırdık.
Kitapçıkları dahil herşeyi mevcut.Lavoba ve mutfak 12 volt ayaktan basmalı sımens bır motoru var.

1.jpg

Çok rahat ve fonksiyonel gözüküyor, güle güle kullanın.Çekici araç Omega mı? ;D

yok yok o alsıgım kişinin arabası Mercedes G jeep ve sarkadaşımın mercedes vıtosu çekecek.

Alper bey model yılına bakmadan karavanınızı değerlendirsem 2000 model üzeri derdim. Yaşına göre gerçekten güzel ve temiz duruyor.
Keyifli geziler dilerim.

Motokaravanı olanlar (Camper+semi integral+alkovenli)
1.KARAGOZLERS
2.TAİGA
3.İNSEL
4.TOFFY
5.OSAK
6.BURALPDİ
7.SABİHA33
8.centilmen
9.cesuregelim

Çekme Karavanı Olanlar
1.ANKİRALI
2.FATBUG
3.SERKANGÜRANC
4.YUGUN
5.KURTADAM
6.İLKER KILINÇ
7.METEHAN41

Karavnımsılar
1.MAYISTOSBÖCE
2.KAYA75

Çadırvan
1.ASLANAHMET

Yapım aşamasındakiler
1.DRARES
2.ŞADO

Olmayanlar
1.YAYBEK
2.SALİH ÇAL
3.SELSUN
4.OGİ
5.DERİNDENİZ
6.ERGUN
7.A.YILMAZ

1.KARAGOZLERS
2.TAİGA
3.İNSEL
4.TOFFY
5.OSAK
6.BURALPDİ
7.SABİHA33
8.centilmen
9.cesuregelim

Çekme Karavanı Olanlar
1.ANKİRALI
2.FATBUG
3.SERKANGÜRANC
4.YUGUN
5.KURTADAM
6.İLKER KILINÇ
7.METEHAN41

Karavanımsılar
1.MAYISTOSBÖCE
2.KAYA75

Çadırvan
1.ASLANAHMET

Yapım aşamasındakiler
1.DRARES
2.ŞADO
3.BERKCANTP

Olmayanlar
1.YAYBEK
2.SALİH ÇAL
3.SELSUN
4.OGİ
5.DERİNDENİZ
6.ERGUN
7.A.YILMAZ

1.KARAGOZLERS
2.TAİGA
3.İNSEL
4.TOFFY
5.OSAK
6.BURALPDİ
7.SABİHA33
8.centilmen
9.cesuregelim
10.DALGIÇ

Çekme Karavanı Olanlar
1.ANKİRALI
2.FATBUG
3.SERKANGÜRANC
4.YUGUN
5.KURTADAM
6.İLKER KILINÇ
7.METEHAN41

Karavanımsılar
1.MAYISTOSBÖCE
2.KAYA75

Çadırvan
1.ASLANAHMET

Yapım aşamasındakiler
1.DRARES
2.ŞADO
3.BERKCANTP

Olmayanlar
1.YAYBEK
2.SALİH ÇAL
3.SELSUN
4.OGİ
5.DERİNDENİZ
6.ERGUN
7.A.YILMAZ

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri