Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 554,687
Ynt: Kim Nerede?

taiga' Alıntı:
GB şenliğini takiben Batı Karadeniz turu yapmak istiyordum ancak bizimkilerin deniz ısrarı sonucu rotayı Kadırga koyuna çevirdik.
İnternet tv gazete vb olmadan az kafa dinleyeceğiz...
Yollarda olan tüm dostlara keyifli tatiller...
Görüşmek üzere...

İyi dinlenceler!... :smiley:

Cavid Sezen

Etiketler

Kısmetse biz de bu pazar çıkıyoruz..

Rotamız Salda Gölü ve Antalya üzerinden Batı Akdeniz.. Zaman elverdiği ölçüde Güney Ege'ye doğru zorlayacağız. Bakalım..

Dün öğlen K.Çamlıcada Bekir Kemal bey (TA2RX) ile bir kaç saat beraberdik. Sohbetimizin ağırlıklı konusu telsizler ve iletişimdi
karavancılığıda unutmadık.Fotograf makinam yanımda olmadığından resim ekleyemiyorum.
Kendisine hayırlı yolculuk dileklerimi yineliyorum.

Bugün Kamp Karavan Federasyonu Başkanımız Erdal Ötügen Bey ile Adriyatik Rallisini konuştuk. Bugün gece 9 araç ve yaklaşık 25 kişi
yola çıkıyorlar. İnterneti kullanma olanağı buldukça etapları bizlerle paylaşacaklar. Kendilerine ve ekipteki tüm karavancı dostlarımıza
keyifli güzel ve bol anılarla dolu ralli olmasını tekrar diliyorum.

Akşam 20.00 den sonra Festival için yola çıkıyorum. Yolda olan ve yola çıkacak tüm karavancılara ve gezginlere iyi yolculuklar.

Cem, Burdur'a uğrarsan, "Özsarılar"a (Burdur şiş) uğramayı unutma; ha bir de ceviz ezmesi almayı!... İyi yolculuklar!.. :smiley:

Cavid Sezen

istanbul'da gökgürültülü sağanak başladı şimdi,

ben nasip olursa çıkabilirsem yarın sabah :(

Senlikten ayrıldıktan sonra Levent ve Bülent'le birlikte Aladağ yaylası ve Aşağı Soku yaylasına gittik. Buradan sonra ayrıldık. Ben şu an Sünnet Gölü'ne geldim.

Bende memleket çok, gelmişken elimiz bulunsun da, mazotu kurtaralım.

DSCF0489_800x600.JPG

DSCF0494_800x600.JPG

orsaalabanda' Alıntı:
Kısmetse biz de bu pazar çıkıyoruz..

Rotamız Salda Gölü ve Antalya üzerinden Batı Akdeniz.. Zaman elverdiği ölçüde Güney Ege'ye doğru zorlayacağız. Bakalım..

Vayyy keyifli geziler.Keşke bittiğinde görseydim.

Evet sonunda 16-31 Temmuz tarihleri arasında yıllık izinim kesinleşti. 15 yıl aradan sonra ilk defa 2 haftalık bir izine çıkıyorum. Bizim sektörde sık sık iş ve proje değiştirdiğimizden dolayı çoğu sene yıllık izine bile çıkamıyorduk. 2 haftalık izin benim için heyecan verici bir durum. Ayrıca bu karavanlı ilk tatilim. Bu heyecanımı iki kat artırıyor.

Bu izin için şöyle bir planım var;

İstanbul’dan yola çıkıp, bir gece Selçuk’ta konaklayıp Efes’i gezmek, ardından yola çıkıp Millet, Didim, Pirene antik kentlerini gezip uygun biyerde konakladıkatan sonra Marmaris’e gitmek istiyorum.Marmaris’te de uzun süreli Evcan Kamping’te konaklamak istiyorum.2. hafta bitmeden tekrar İstanbul’a dönüp 1-2 gün de İstanbul’da dinlendikten sonra işbaşı 

Aynı tarihlerde izine çıkan var mı? Aynı bölgeye gitmek isteyen olursa ortak hareket edebilirim.

aslanahmet' Alıntı:
Evet sonunda 16-31 Temmuz tarihleri arasında yıllık izinim kesinleşti. 15 yıl aradan sonra ilk defa 2 haftalık bir izine çıkıyorum. Bizim sektörde sık sık iş ve proje değiştirdiğimizden dolayı çoğu sene yıllık izine bile çıkamıyorduk. 2 haftalık izin benim için heyecan verici bir durum. Ayrıca bu karavanlı ilk tatilim. Bu heyecanımı iki kat artırıyor.

Bu izin için şöyle bir planım var;

İstanbul’dan yola çıkıp, bir gece Selçuk’ta konaklayıp Efes’i gezmek, ardından yola çıkıp Millet, Didim, Pirene antik kentlerini gezip uygun biyerde konakladıkatan sonra Marmaris’e gitmek istiyorum.Marmaris’te de uzun süreli Evcan Kamping’te konaklamak istiyorum.2. hafta bitmeden tekrar İstanbul’a dönüp 1-2 gün de İstanbul’da dinlendikten sonra işbaşı 

Aynı tarihlerde izine çıkan var mı? Aynı bölgeye gitmek isteyen olursa ortak hareket edebilirim.

hayırlı olsun :smiley:
karavanın tadını çıkarmaya bak, bende izin tarihi daha belli değil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR