Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,247
Ynt: Kim Nerede?

Bu akşam yarım karavanımla Yakın olan Karacabey-Boğaz-Malkara-Kurşunlu'ya pazartesi sabahına kadar babam ve plas. enjeksiyoncusu elamanımla kısa bir tatildeyim
Gerçi tatilden geleli 5 gün olduya !

Etiketler

İlhan Bey, Boğaz'ın kalkanı ya da hadi biraz mutevazı olalım, kara mezgiti de iyi olur; ağlatmamak koşuluyla...

Cavid Sezen

yaybek' Alıntı:
Selçuk abi evet ne demişler hem ziyaret hem ticaret ;)

Kaç gündür yazamıyorum ama sırayla Bursa'dan sonra Selendi,Sultanhisar NYSA otel,Madran yaylası 1800 rakım,Karacasu subaşı yaylası,Denizli,Pamukkale,Buldan,Buharkent ve halen Denizli'deyiz yarın kısmetse Isparta ve sonrasında Konya plan değişmez ise kalın sağlıcakla
Yusuf buralardan geçmişsin, bir kahve ikram etseydik?

Haşmet bey haklısınız ama Bursa'da telefonumu düşürdüm ve bozuldu Salihli'de servise götürdüm tamiri uzun zaman alır bırakmanız lazım dediler bizde hergün bir yerde çalıştığımız için bırakamadım ve numaraların hepsi telefon hafızasında kaldı çok azı sim kartta,aksilik forumun kapanmasıda aynı tarihe denk geldi ve ben inanın tırmalayıp durdum nasıl yapsamda size ulaşabilsem ama olmadı sağlık olsun arkadaşlara hep bahsettim ve hergün forumun açılması için dua ettim malesef bir dahaki sefere ilgiiz için teşekkürler.

Bugünde Konya'daydık ama sabah 08.00 otobüsü ile ben İstanbul'a dönüyorum iznim bitti arkadaşlar devam edecek.

yaybek' Alıntı:
Haşmet bey haklısınız ama Bursa'da telefonumu düşürdüm ve bozuldu Salihli'de servise götürdüm tamiri uzun zaman alır bırakmanız lazım dediler bizde hergün bir yerde çalıştığımız için bırakamadım ve numaraların hepsi telefon hafızasında kaldı çok azı sim kartta,aksilik forumun kapanmasıda aynı tarihe denk geldi ve ben inanın tırmalayıp durdum nasıl yapsamda size ulaşabilsem ama olmadı sağlık olsun arkadaşlara hep bahsettim ve hergün forumun açılması için dua ettim malesef bir dahaki sefere ilgiiz için teşekkürler.

Bugünde Konya'daydık ama sabah 08.00 otobüsü ile ben İstanbul'a dönüyorum iznim bitti arkadaşlar devam edecek.
Canın sağolsun, bir dahakine beklerim :smiley: :smiley: :smiley:

İlhan Bey, iyi yolculuklar; sanıyorum "memleket ziyareti". Süre kısa, Ürgüp-Göreme... girmezsiniz gibime geliyor.

Cavid Sezen

Cavid bey
Bu sefer iş değil 16.08.2010 Hacı Bektaş-ı Veli Anma töreninden buyana bölgedeyim.
Şu anda Kırşehir'deyim Çuğun barajı, Sıdıklı göleti, Karakurt kaplıcası ve Hirfanlı barajı hakkında bilgi araştırıyorum. 2 gün kalmayı planlıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR