Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 556,952

Etiketler

Ynt: Kim Nerede?

Ceranus rehberliğinde, Tuzgölü'ndeyiz.

20120909_095503.jpg

Türkiye'de gitmediğim tek yer doğu karadeniz,Samsun'dan öteye gidemedim maalesef.Seneye Allah kerim.

gezmen' Alıntı:
Arif Bey, Karadeniz'e doymuş olmalı artık; gideli epeyce oldu da... :smiley: ;)

Cavid Sezen

Cavid hocam,yakında dönüş yolu başlıyor,sanırım bir aya yakında o sürer...Şu an Borçka-Karagöl'deyiz.

derkan34' Alıntı:
ben hep rize findiklidayim sayin armes bilginiz olsun gece araci cekecek guvenli bir yer olsun ne konuda olursa olsun...guzel geziler...

Sn.derkan34,yarın dönüşte olacağız,tanışmak için fırsatımız olabilir...Özel mesajla tel.no verebilirseniz ararım.

Önceki gün Artvin-Borçka,Kargölde' idik.(mobil internet çekmediğinden geç yüklendi)

P9100131.JPG

P9100140.JPG

Arif Bey,
Bize Karadeniz'in güzelliklerini anımsatan güzel fotoğraflar için teşekkür ediyoruz... :smiley: :smiley:
Sorunsuz geziler dileklerimizle... selamlar....

Merhaba dostlar, 21 Ağustos'ta birkaç günlüğüne geldiğimiz Manavgat Boğaz Kamping'ten ayrılamadık. Burası tam bir cennet bir tarafınız Manavgat Çayı bir tarafınız Akdeniz, fıstık çamlarıyla kaplı gölgesinde güneşi doyasıya tadabildiğiniz, yemyeşil çimenlerin üzerinde kamp yapabildiğiniz bu tesisleri biz kampçılara kazandıran Manavgat Belediye Başkanına sonsuz teşekkürler.

Dostlar kamping çok temiz ve düzenli tüm ünitelerde kullanma suyu ve elektrik her üniteye özel, üniteler arası en az 8-10 metre arayla tasarlandığından ferah bir kamp alanı sağlıyor. Fiyatlar oldukça makul elektrik dahil karavan 30,00 TL çadır 15,00 TL en az 10 adet çamaşır makinesi 1 adet kurutma makinesi ve mutfakta ki ocakların kullanımı kamp sakinlerine ücretsiz tahsis edilmiş. Mutfakta tüm kampa yetecek kapasitede büyük bir sanayi tipi profesyonel buzdolabı mevcut. Duşlarda 24 saat sıcak su mevcut, ayrıca kampın deniz kenarında bulunan plaj tesislerinde yeteri kadar soğuk duşlar mevcut. Kampın hemen yanında bulunan kampa ait otelin de havuzundan 7,00 TL karşılığında faydalanmak mümkün.

Tek eksiği karavanlar için ünitelerde pis su gideri ve çay kenarında kampa ait bir iskelesi ve bot indirebilecek bir tesisi olmaması ama halkın sosyal ihtiyaçlarına ve karavan turizmine önem veren Manavgat Belediye Başkanının bunu en kısa zamanda çözeceğine eminim.

CIMG9122.JPG

CIMG9125.JPG

CIMG9427.JPG

CIMG9314.JPG

Mucur'a 27 km. mesafe kala arkadaşım Nihat beyin aramasıyla, 30 yıl evvel ki fırında etli güveç tadını anımsadım. Saat kaç gibi olur muhabbetinden sonra rotayı çevirdik. Nufus 12.500 kişi bakalım kaç dostla bir araya geleceğiz neler görüp, nelerden nasipleneceğiz. Tam güveç pişme saatinde buluşma yerindeydik,
Tabiki tepsiyi kaptığımız gibi Çayırlık mesire.yerinde kampı kurduk. Mucur için bulunmaz nimet diyeceğim bu yer malesef içine edilmiş olarak buldum, meraklı gözler, kediler, arılar, bütün mekan boş iken meraklı gözlü küçük beygirli motoru ile konser veren gençlerde cabası, Gençlerin hakkını yemiyelim biraz sessizlik uyarımıza hemen uydular, bende boş vaktimi güzellikler yerine çöp yığınlarını karelemekle geçirdim.

20120917_142954.jpg

20120917_142729.jpg

20120917_130248.jpg

20120917_130627.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR