gezmen' Alıntı:***
Yücel Bey, Tire'ye gitmiş olmalı ve Değirmen'e (Tire) de uğramış, fotoğraftan anlıyorum; Değirmen, turların da uğradığı çok şirin bir yerdir.
Forumda birçok yerde dile getirdim; Tire, Ege kıyılarını gezenlerin kısa bir sapmayla ulaşabilecekleri çok güzel bir kenttir. Beğenmezlerse, akaryakıt masrafları benden!... ;D
Cavid Sezen
airboat' Alıntı:Yoksa akaryakıt ticaretine mi başladınız?
Akhisar'daki kapattı mı?gezmen' Alıntı:Fellik fellik "ucuz mazot" satan yer arıyoruz...
fsirin' Alıntı:Akhisar'daki kapattı mı?
gezmen' Alıntı:Hayır; iki hafta önce 320 kuruş civarında bir litre ederiyle depom doldurulmuştu... ;D (Bize 17 km; gidip gelmek zor oluyor!.. ) Ne zamana değin satabilecek, ben de meraktayım... :-\ Birkaç tane daha var benzin istasyonu ama bu denli uygun veremiyor hiçbiri. Öyle ki, saatte yazan miktarı almıyor müşteriden; elinde hesap makinesi, kendisi çarpıyor ve toplam bedeli buluyor/söylüyor. Ne satıyorlar bize, bunu ben de bilmiyorum; şimdilik doldurup marşa basıyoruz. ;D
Cavid Sezen
fsirin' Alıntı:Olsun Cavid Hocam 3.20 iyi rakam. ;D
Bizim burada yeni bir tane açıldı, 3.76'dan ucuz diye alıyoruz. :
airboat' Alıntı:Köyceğiz'den 76 lt ye 304 tl ! ödedim galiba.Litre fiyatı 4.09 idi.Aliağa rafinerisine uzak değildi.Zam geldi dediler.
İstasyonlar ve pompaları kontrol edilmiyor,galiba?
Selamlar Öğretmanim.
Bu arada ne satıyor(kaçak ya da çiftci olabilir) acaba?
yucel59' Alıntı:Cavid Hocam,kara para aklıyor olmasınlar sakın...
Biz de geliyoruz.aslanahmet' Alıntı:Hafta sonu 17. En Cicimiz Şenliği'nde olacağım.