Ynt: Kim Nerede?
9 Temmuz tarihinde Hollanda Rotterdam ayrilip,yolumuza Groningen-Bremen-Prag(Cek)-Budapeste-Belgrad-Nis-Sofya-Harmanli olmak uzere canim Turkiye'miz Istanbul'a vardik.Koca sehirde bir kamping olmadigindan,gecen sene Fatih Belediyesinin ufak futbol
sahasi yaninda M.Karavanlar icin yaptirdigi yere yerlestik.Gecen sene etrafi acik olan bu alan,bu sene tel duvar ile cevrilerek adeta
bir NAZI kampi manzarasi yaratilmis.Sebebini soruncu emniyet efendim dediler.Cilgin belediye birde fiati gecen sene 30 TL. den bu sene 50 Tl ye cikarmis,tabii ki kopeksiz koyu buldular,comaksiz geziyorlar,neden boyle dedik,Baskan bilir dediler,utanma yok ki?Parkta
50 ye yakin M.Karavan vardi,oyle yan yana idik ki,ben kapiyi acinca obur M.Karavanin icine girecek oldum.Neyse Istanbul'da 2 gunde isimizi bitirip,tabiat harikasi Bolu/Abant'a gittik,sessiz sakin,elektrigi ve sicak suyu olan bir kamp,sakin bir hafta gecirdik,sonra Duzceye geri gelip akraba ziyareti sonrasi ver elini Sinop,Kastamonu'ya kadar yol iyi,fakat sonrasi hala bir senedir bitirilememis,Sinop'a geldik ve 10 gundur burdayiz,Kamp sahibi orhan arkadas bizlere cok iyi bakiyor,mutfakta ne istersen soyle hemen pissin,deniz sahane,havalar her yerde yandigi halde burada cift battaniye ile yatiyoruz,neyse 10 gunu burada doldurup yarin istikamet Samsun,orada evvelden olan bir M.Karavan yerine bakacagiz,limanda Bandirma gemisi yanindaymis,selamlar.