İlhan bey Aydın'a kadar gelmişsiniz, haberimiz olsaydı bir fincan kahve ikram etmek isterdik, Ahmet beyde telefonum vardı aslında. Sanırım nasip değilmiş, hayırlısı olsun
Enver bey yeni karavanın tozunu yollarda atıyorsunuz, keyifli geziler dilerim
Haşim bey, özür dilerim, hafta arasına denk gelmem, ayrıca Ahmet beyinde bildiği üzere karavanın altını Bafa Gölü asfalt kenarında kaydırmam sonucu, hasar oluştu şuanda da Mehmet abiyle onları halletmeye çalışıyorum.
Aydın'da ayrıca cep telefonum güncellemeden çökmesiyle, hastahane yolundan geçip, yanılmıyorsam Adnan Menderes Bulvarındaki Samsung servise uğraya bildim.
Kısmetse bir daha ki sefere rahatsız ederiz.
İşte, karavancılığın güzelliği bu.. Tanışmış olalım-olmayalım birbirimize her zaman kapımız, gönlümüz açık.. Bu yüzden iyi ki karavancıyız, iyi ki 'gezenbilir' ailesinin üyesiyiz... İyi ki varsınız..
Yavuz bey ,yollarda rastladığım her karavancıya sorduğum ilk soru gezenbilircimisiniz ?oluyor. gerçi yanıt ne olursa olsun alınan elektrik hep pozitif ancak gezenbilir olunca voltaj biraz daha yüksek oluyor .
İlhan bey Aydın'a kadar gelmişsiniz, haberimiz olsaydı bir fincan kahve ikram etmek isterdik, Ahmet beyde telefonum vardı aslında. Sanırım nasip değilmiş, hayırlısı olsun
Enver bey yeni karavanın tozunu yollarda atıyorsunuz, keyifli geziler dilerim
Haşmet bey,uzun yıllar çekme karavanla giremediğim ne kadar köşe bucak varsa girmeye çalışıyorum,hatta bazen abartıyorumda (arsuz-ışıklı-samandağ yolu gibi) çoğumuz en büyük sorunumuz olan elektriği panellerle halledince biraz daha özgür dolaşıyoruz.temenniniz,temennimizdir.Teşekkürler
Yavuz abi,Enver abi sizlere içtenlikle katılıyorum Kemal ( AKA ) Abi,nin İlhan abilerin Kayseri ziyaret,lerinden sonra bir lafı oldu ( Artık Kayseride bir evimiz var ) Evet dost karavancıların kayseride bir evleri var hele hele gezenbilirci,lerin anahtarları bile var sevgi ve saygılarımızla Tunay Tugay
Enver abi, eve girdim, çayı içtim, gövdem ısındı, bilgisayarı açtım. Senin yazını Dikili'den çıkmadan okusaydım, Konya bana uyardı, can dostum Mehmet'e uğrar 15 gün oralarda kalırdım. Hele birde düğüne denk gelirsek, kaşıkları yanımızda götürüp etli pilava dalardık.
Sana sağlıklı geziler dilerim. Ben bu yılı kapamak zorundayım, fab. sayım ve noksanları derken 5 günlük Uludağ kaçamağı zor yakalarım.
Yolda Sarmısaklı plajda dahil, alabalık çiftliğine dönmüştü.
Burhaniye Iskelede balık fiyatları tavan yapmıştı
Havran'dan peynir, tereyağ alıp yola ciktigimizda
Önümüzde kaza olunca iyice moral bozuoldu