Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 557,888
Ynt: Kim Nerede?

Ercument Ozbek' Alıntı:
Sene 1970 ilk M.Karavanimiz,ne kadar cok sevinmistik.Gecti yillar yaslandik.

çocuktuk hayal meyal hatırlıyorum 7-8 yaşları civarındaydım, bu karavanın kavuniçi renginde olanı ile babamın arkadaşı almanyadan Sivas'a izine gelmiş bizi pikniğe götürmüşlerdi, içeride en çok dikkatimi çeken lavabonun önüne gelince yerde bir noktaya basınca musluktan su akmasıydı, çok hayret verici ve uzun yıllar unutmayacağım bir araç oldu, ilk o zaman tanıştım karavanla, benim için o zamanlar uzay mekiği gibi bir şeydi, içinde oturmaktan büyük keyif almıştım

Etiketler

Evet mutfak kisminda lavobanin onunde bir cubuk vardi,basinca pompa calisirdi,isiniz bitince bu demire basip ayaginizi saga veya sola cevirince bu demir iceri girip kaybolurdu,o zamanlar bu M.Karavan ile hizimiz 70/75 km. idi.Hatta o zamanlar hippi dedikleri kimseler boyle malzeme ile gelip sultan ahmet meydanin da kalirlardi,butun Istanbul halki da onlari gormege giderdi,hey gidi eski zaman.Simdiki M.Karavanlar uzaktan kumanda ile calisiyor,sicak su veriyor,kilima calisiyor,gaz verme fren ayari otomatik,fakat yollar doldu.Eskiden kopru falan bilmezdik,yandan carkli vapur ile Avrupadan asyaya gecerdik.

IMG_4091.JPG

Ercument Ozbek' Alıntı:
Sayin Berkcantp,neredesiniz? Havalar nasil?Yolculuk nereye.Selamlar ve iyi yolculuklar.
Ercument bey, teşekkür ederim, Kemer Marinadayiz, daha önce sözum yoksa 3 günden fazla plan yapmam, sahilden Izmir düşünüyorum.
Hava çoğunlukla kapalı, disarda nefes aldığımız sürece mutlu oluyoruz.
Saygı ve sevgilerimle

Tugay kardeşim, keşke Kayseri'de depoyu indirseydik çatlak kucukken yapardık, Harput'tan Samandag tür seruveninde depo iyice acilip karavanı defalarca su bastı, Dün Celal emminin tanıdığı vasıtasıyla zorlu bir sarı kaynak isleminden sonra su anda iyi görünüyor.
Selam ve sevgilerimle

20121030_172359.jpg

Bak şimdi üzüldüm Abi ama Einstein gibi 4 adam,dıkki yorum üstüne yorum derken depo bile korktu demekki celal emmiyide yorduk anlaşılan neyse abi ya sağlıkdan ötesi varmı be abi sağlık olsunda siz bol bol gezin bizde doya doya sizleri takip edelim Amaaaaa ŞİMDİLİK,Abi size ve ablama sonsuz saygı ve sevgilerimizle tüm tatil,deki gezenbilir ailesinede...Tunay ve Tugay

Sayin Aslanahmet;Konuya cevap vermeden evvel daha iyi okumanizi tavsiye ederim,7/8 yasinda olan baska kimse idi.Ben o zaman 29 yasimdaydim,dogum tarihim 1940'dir. Bu da 2.ci M.Karavanim.slml

Vakantie 2007 Thermal 004.jpg

Ercument abi gezi resimlerinizin devamını bekliyoruz... Saygılarımızla Tunay ve Tugay

İlhan ağbi adrasan'da nar zamanı kilosu 1tl çok güzel mutlaka alın hatta stoklayın :D
hakiki kudret şurubu ;D

Ercument Ozbek' Alıntı:
Sayin Aslanahmet;Konuya cevap vermeden evvel daha iyi okumanizi tavsiye ederim,7/8 yasinda olan baska kimse idi.Ben o zaman 20 yasimdaydim,dogum tarihim 1940'dir. Bu da 2.ci M.Karavanim.slml
Ercüment Bey, konuyu doğru okudum da sanki daha önce ki muhabetlerden, siz 50 yaşlarındasınız diye aklımda kalmış. Yanlış hatırlıyormuşum demekki.

Adrasan a girerken bir tane pideci var sağ tarafta Tofy söylemişti , orada pide yedik çok güzeldi tavsiye ederim İlhan abi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR