Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 557,884

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

Akbükten Kuş adasına dönüş yaptım dün geldim burda yat kampt izmir karşıyka gurubu var.onlarla biraz muabet ve güzel bir gün geçirip benım karavan kampınkıne dondum yani geniş ve temız otoparkıma.pazargünü çıkış yapacam Kuş adasından İzmire balçovaya orda kalıp bir kaplıca kültürü alıp Evimize yani Erdeke dönecem.Saygılar

IMGP5951.JPG

IMGP5947.JPG

IMGP5956.JPG

IMGP5953.JPG

berkcantp' Alıntı:
Duden Şelale Döküldüğü Park/Antalya
Celal Yalçın
Mehmet mtrs
Erdenbay
Rifat Tülin
İlhan Güneş
Merhaba, Kurban bayramınız mübarek olsun. Eşim ve 4 ayaklı oğlumuzla beraber, yarın sabah Antalya'ya doğru yola çıkıyoruz.
Bizi aranıza kabul ederseniz, Kısmetse Sizlerle tanışmayı çok arzu ederiz. Telefonum: 0553 553 553 0
Selamlar, saygılar

berkcantp' Alıntı:
Konyaalti/Antalya
Yağmur, fırtına isteyen olursa koordinatları bildirsin, ben anlamam ama Bülent (mayistos) yüklemeyi yapsin

İlginç,o sıralarda misfirleri otogara bıraktık sel götürüyordu,Lara kesimine geçtiğimizde damla düşmemişti.İlhan hocam buluşmayı düden parkta ayarlasanız sıkıntı olmayacakmış. Aranıza katılamadığım için üzüldüm( yeğen ancak üçüncü gün izinli olduğundan kavurma yemeğe davetliydik) ,sabah gelsem Bülent'in sucuk partisine yetişebilirmiyim diyorum kendime ;)

Ahmet ve Enver beyin mesajlarini okuyamadan, Ahmet bey Enver beyin desteğiyle yanımıza geldi. Akşam dostlarla birlikte olduk.
Dünü delinen su deposunu Celal emminin sayesinde yatak bölümünu sokerek zorda olsun becerdik.
Bugün yola devam kararı aldım.

berkcantp' Alıntı:
Ahmet ve Enver beyin mesajlarini okuyamadan, Ahmet bey Enver beyin desteğiyle yanımıza geldi. Akşam dostlarla birlikte olduk.
Dünü delinen su deposunu Celal emminin sayesinde yatak bölümünu sokerek zorda olsun becerdik.
Bugün yola devam kararı aldım.

dün öğleden sonra dönüşte konyaaltı plajında Erden ağbinin yanında bir alkovanlı vardı, duracak vakit olmadığı için bakarak geçtik ;) uzaktan el salladık
bütün dostlara iyi tatiller :smiley:

Herkese selam dün Kemal bey (Aka) ve değerli eşi Nursen hanım kapadokya gezileri sonrası Kayseriye uğrayarak bizleri onurlandırdılar. hoş sohbetler,leri ile bir gün gecirdik bize değer verip ziyaret,de bulunmalarından dolayı Sn Kemal bey ve Eşi Nursen hanıma birkez daha teşekkür ederiz.....Tekrar herkese iyi tatiller iyi gezmeler Bu arada İlhan abi dilerim depo olayı sıkıntılı olmamıştır. Aslında ta Kayseride acaba acaba diye diye o deponun kulağına suyu kacırdın.o da yok dememiş Abi saygı ve sevgilerimizle

Yağmur yaş merkezden yeterli hazı alamadik vedüşündüğümden 3 gün önce kaçıyorum
Erden abi için Gece 2 karavan Konyalti plajında maganda alkole ve kurşuna doyamayinca kötü bir gece 22
Kemer'deyim

20121030_163648.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR