Ynt: Kim Nerede?
Samsun'da birkac gun kaldik,kamp cok guzel olmakla beraber,sabahlari imam bizleri saat 4 ile 5 arasi asker etti.Neyse buradaki fasli kapatip Kapodokya Avanos'a geldik,cok sakin bir kamp olan Ada kampinge yerlestik,bizde baska kimse yoktu,bu molamiz bir hafta surdu,sonra takimi toplayip Pozanti uzeri asagiya Tarsus'a indik sahilden devam edip Ayas'a geldik,son 10 senedir devamli kaldigimiz Ayas piknik alanina M.Karavani park ettik,burada senelerdir bir cok kimse ile tanistigimizdan,iki haftanin nasil gectigini anlamadik.15 eylulde hareket zamani gelmisti,evvela Silifke Akcakil kampa ugrayip bir hafta sonu basimizi dinledik,sonra oradan ver elini Anamur ve Pullu 1 kampa gelerek pozisyon aldik.Anamurda cok akraba ve arkadaslar oldugundan orada 3 haftaya yakin kaldik.5 ekim gunu oradan yola cikarak Mahmutlar Perle kampa geldik,son 15 senedir ben bu kampta kalirdim,fakat bu sene kamp ufalmis,bir kac eve benzer Bungalovlar yapilmis,havalarda yagmurlu oldugundan her yer camurlu idi,bizde rotayi Manavgat'a cevirerek Bogaz kampa geldik,bu kamp bu sene aniden %50 zam yaparak 30 Tl olmus,neyse biz yerlestik ve burda bir haftaya yakin kaldik,sonra oradan Antalya'ya geldik,hep onlerinden gecerken gorurdum,Beach Park denilen yerde M.Karavanlar olurdu,bizde oraya girdik,cok gurultulu olmasina ragmen fiat uygun 24 saat 6Tl.Fakat aksamlari cok gurultulu,iki gun kalip yola ciktik.Ilk durak Pamukova Metin tesisleri orada bir gece kalip yola devam,Sonra sirasi ile Edirne Omur kamp,oradan yurt disina cikis Pirot Sirp ve Kiskunmaysa/Macaristan.Burada de 10 gun bir mola verdik,termal cok guzel kamp bile Turkiye'den ucuz,gecesi 11 eur
radan tekrar yola koyulup ilk mola Nurnberg,sonra ertesi gun Wurzburg,diger gun Goch ve bir gun sonra Hollanda Rotterdam evimize geldik.Bu 4 ay suren seyahatimiz de hic bir ariza ve kotu durum olmamasi bizleri cok memnun etti,sabirla okuyan doslara cok selamlar.