Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 568,308

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

Dostlar sizlere keyifli yolculuklar ve tatiller hedef eğer Çıralı ise sahildeki yüksek ağaçların altında bizim içinde 1 gece konaklayın...

İyi bayramlar...

toffy' Alıntı:
Abi ben diyorum zati Adrasan diye de....

Abi hayırdır, yola çıkmadınız galiba?
Daha buradayız. Bu akşam ya da yarın çıkarız.

Biraz çıralı biraz Adrasan yapmak en iyisi galiba. Biz zaten aynı yerde fazla duramayız ;D

Ferhat selamlar Çıralı'da Paşa gözleme vardır (ilkokulu geçince solda) eğer açıksa Mehmet Hocamın favori yeridir selamını söyleyin her türlü yardımı yapar konaklamak içinde uygun bir yerdir ama ben genede ısrarla sahildeki ağaçların altı diyorum....

Çıralı adrasan a tatile katılan tüm dostlara iyi bayramlar.İyi eğlenceler.

Çıralıya en son ne zaman gitmişiz bulamadım ama Adrasan'a 2006 da gitmişiz. Biz de ağaçların altını tercih ederiz. "O ağacın altını şimdi anıyormusun" şarkısını orada söyleriz o zaman.

seyyah54' Alıntı:
Çıralı adrasan a tatile katılan tüm dostlara iyi bayramlar.İyi eğlenceler.
Teşekkürler.

Levent, Gökhan siz ne zaman çıkıyorsunuz?

Ferhat hocam, Levent'le son konuştuğumuzda, kayınvalidesi rahatsizlasmis bugün yola çıkacak, biz ise bayramda Laradayiz bayram sonu kiyidan 1 aylık bir programla İzmir'e kadar gideceğiz.

berkcantp' Alıntı:
Ferhat hocam, Levent'le son konuştuğumuzda, kayınvalidesi rahatsizlasmis bugün yola çıkacak, biz ise bayramda Laradayiz bayram sonu kiyidan 1 aylık bir programla İzmir'e kadar gideceğiz.
Emeklilik güzel şey.

Geçerken Lara'ya da bir uğrarız artık.

Güzel bıir buluşma.Mehmet beyinde sazı gece ateş başına güzel hava katacaktır.Tüm karavancıların bayramı kutlu olsun.

SON KONULAR - FORUM