Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 557,866

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

Hatay
- Harbiye (Daphne) Şelalesi: Vadinin güneyinden çıkan kaynakların oluşturduğu şelale suyu Asi nehrine ulaşıyor.
- St. Pierra anıt müze 08.2013 tarihe kadar bakımda, bizde Meryem ana kabartma ve mağarası için yukarlara. tırmandık.

2012-10-20 00.22.20.png

2012-10-20 00.49.44.png

2012-10-20 00.43.59.jpg

2012-10-19 23.59.45.png

Ercument Ozbek' Alıntı:
Bizler 8 ekim gunu ve gecesi Antalya Beach Park'ta kaldik,ucret 24 saat icin 6 Tl. idi,fakat cok gurultulu bir yer oldugundan rahat edemedik,slml.
Teşekkürler, aklımızda bulunsun.
Bu kampımızda, oba başı Celal emmi, katilimcilara göre daha iyi fikri ve imkan yaradışına göre fikirler değise bilir.

Hatay-İskenderun arası çok yerde mola verdik, çay ve tarihi cami, yapı gözlemledik, gözlemler fotoğraf mak. kaydı olduğundan kareler eve dönünce.
İskendurun sahil ve balık hanesini gezdik.
Denizciler Beldesine ugrayip ufak bir gezinti sonrası, gözde yemeklerinin tadına baktık.
Haydar Sinan arkadasin tavsiyesiyle Yumurtalık-Karatas-Adana güzergahını kullanmaya karar verdik.
Ayas

20121020_111115.jpg

2012-10-20 16.17.31.png

2012-10-20 16.19.56.jpg

20121020_111529.jpg

20121020_113506.jpg

Mersin uzeri Antalya'ya gelecekseniz,Erdemlide bir kamping var,sonra 40 km ileride Limonluyu gecin Ayas diye bir piknik alani var hem duslu hem de tuvaletli,su an bedava oldugunu zannediyorum,yola devam ederseniz Silifkede Cakil kamping var,onun biraz ilerisinde de Bogsak denilen yerde bir kamp daha var.Sonra Aydincik da bir kamp yeri var.Dag yoluna yuklenipde,sahane manzarali yollardan Anamur'a gelince Pullu 1 kampinda kaliniz,su an ucret sadece 17 TL.dir.Yolunuza devam ederseniz Gazipasa sonrasi Perle kamping derim,fakat cok dolu,icine bir suru ev yaptilar,tadi kacti,yola devam edin ve Kizilot beldesinde bulunan Osay kampinge geliniz
oda olmadi derseniz en iyi kamp olan Titreyen Gol/Sorgun da bulunan Bogaz kampa geliniz,sonra da yolunuz Alanya uzeri Antalya olsun,iyi yolculuklar.

Karataş ilçe olarak daha fikridüzenli geldi, yazlık bölge,
Hayatımd olta deneme sayılıdır, burada ki av köpeğininköpeği yüzünden gene beceremedim.
Hava kararmaya yakın, sivrisinek yüzünden konaklamaktan vaz geçtik, karavana kendimizi zor attik.
Şimdi yaptığımız bir tel. görüşmesinden çıkardığımız özet. Sanırım arkadaşları çok beklettik, yarın Antalya'da ola biliriz.

20121020_173609.jpg

20121020_172533.jpg

2012-10-20 20.41.41.jpg

Bugün öğleden sonra, iki meslektaş büyüğümle birlikte, Akhisar'ın doğusunda kısa bir gezi yaptık.

Akhisar-Hasköy-Durasıl-Ulupınar-Çoruk-Şehitler-Akhisar geçeğini kullanmış olduk. Yollar, köy yolu olsa da asfalt, rahat ettik o anlamda. Ama, Ulupınar-Çoruk arası berbatmış (haritada kırmızı çizgi ile gösterdim), ben de o derece kötü olduğunu bilmiyordum. Resmen patika olup offroad yapanlar için uygun bir yoldu. Yıllardır böyle kötü bir yoldan geçmemiştim hiç. 2,5 km.lik kısa bir ara ama aracın canına okudu. Araçtaki ağabeylerden biri, resmen korktu. Yol bitip de kısa bir mola verdiğimde, "iyi oldu, içim bulanmıştı" diyordu.

Yaklaşık 50 km.yi bulan (kent içi de dahil) bu kısa gezide, 700 m yüksekliği aştık ve temiz havaya doyduk...Zeytinler, kızıl çamlar ve makilerin (pırnal meşesi, hayıt...) içinde, güneşli bir havada yolculuk güzeldi :smiley:

Cavid Sezen

Akhisar, Ulupınar, Türkiye - Google Haritalar_1350753538880.jpg

Hasköy_Durasıl_Ulupınar_Coruk_Sehitler 019.jpg

bugün Bülent(soyman) ağbinin karavanı yükledik,
bir aksilik olmazsa yarın sabah yola çıkıyorlar,
hedef ''çıralı'' Gökhan ve ben salı iş çıkışı yola çıkıp Bülent ağbiye katılacağız,
bayram boyunca oradayız :smiley:

DSC_0081.JPG

DSC_0083.JPG

İlhan bey Adana Karataşa mı uğradınız.Haberim olsaydı sizi ağırlamaktan mutlu olurdum.Kendim orada olmasamda adıma ağılıyacaklar orada idi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR