Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 557,863
Ynt: Kim Nerede?

İlhan bey çok hoş resimler.Nemruttan Adıyaman üzeri urfaya inseniz oradan antep veya mardin nasıl olur.İyi gezmeler.

Etiketler

Gaziantep

2012-10-14 22.23.01.jpg

2012-10-14 22.17.55.png

2012-10-14 20.50.57.png

20121014_180146.jpg

20121014_174057.jpg

İlhan Bey,

Gerçekten çok ilginç yerleri kapsayan harika bir rota üzerindesiniz.. Cendere Köprüsü ve Karakuş Tümülüsü.. Nemrut..Görülecek yerler.. Şanslısınız. Bizim Nemrut'a çıktığımızın ertesi günü 29 Ekim 2003 tarihinde yollar kardan kapanmıştı..ve bir gün beklemek zorunda kalmıştık. Oldukça maceralı bir yolculukla Kayseri'ye ulaşabilmiştik. :eek: :eek:

Urfa'ya geçmişken bir de Halfeti'yi görün diyoruz.. Fırat'ın güzelliği.. Farklı bir coğrafya..

Sorunsuz, huzurlu, keyifli geziler dileğiyle...

Görüldüğü gibi İlhan abi Firdes abla sonbaharın tadını cıkara cıkara gezideler devam abi kim tutar sizi

Yavuz abi-Ülker abla
Şanslı bir mevsim yakaladık.
Bayramda Erden-Serap, Celal-Perihan ve Mehmet (mtr)-eşi abi ve ablalara sozum var
Antalya'da bayramı geçirecem, simdi Samandagdaym dönüş hızlı olacak.

İlhan bey güzel bir şarabı yudumlar gibi inan tadını çıkara çıkara gezerken bizleride gezdirdiğiniz için teşekkür ederim.Tekerinize taş değmesin.

Amin ilhan bey.Bir gün fırsatınız olursa Gürcistan yapın derim.Bakir dağları ve yayları görmek isterseniz.

İlhan Bey,

Samandağ'da Titus Tüneli ve Beşikli Kiliseyi gezmenizi öneririz. Görülesi yerler...
Selamlar..

Samandağ
Çevlik, 32 derece sicaklik, ortalığın pisliği, sinek istilası
Hıdırlar, Musa ağacı
Kilise ziyareti

Her tarafı gezmek dileğim lakin bayramda Antalya'da bekleyen karavanı karavanıdostlarla birliktelik için yarın hızlı bir dönüş başlıyor

20121018_132703.jpg

20121018_152255.jpg

20121018_162020.jpg

20121018_142113.jpg

İlhan bey güzel geziniz,fotografları... ve dönüşünüzü takip ediyoruz. Ailece selamlar gönderiyoruz.

İşyerinden bir arkadaşım karar verdi.İllaki vw volt-lt serisinden karavan yaptıracagım diyor..

Bu konuda en iyi bilgiyi sizden alabilecegini söyledim.Tabii ki görme istese şu anda imkansız oldugunuda ilettim.
Yalnız arkadaşımız 183 boyunda.Ben arka yatagın sizde ebatlarını bilmedigimden ..sordu bana...
sadece sizin karavan yapım fotograflarını gösterdim.Abi yatak ebadı kaçtı.Ve..tavsiye eder misin ?

İsmail kardeşim, bizdende yengeye, yigenimize size ve arkadaşınıza selamlar.
Volt LT35 arkada enine yatak 174 cm. ancak boyuna yatak planı düşünecek
Araç olarak benden sınıfı geçti.
Hoşça kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri