Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 557,859
Ynt: Kim Nerede?

Öğle saati gelmişti, birde methini duydugumuz 40 yıllık iki kavurmacı yanyana bulunca, kismet deyip oyumuzu,
Kömürhan Kavurma'dan yana kullandık.
Istersen kavurmaciya girme rehberimiz yeğenim Kazım kavurma düşman düşmanı

20121010_121313.jpg

20121010_121227.jpg

20121010_114133.jpg

20121010_121523.jpg

20121010_120235.jpg

Etiketler

*İlhan Bey, gezi yazısına da fotoğraf kalıyor değil mi?.. :D

*Elazığ'dan sonra sırada neresi var?

İyi yolculuklar!... :smiley:
Cavid Sezen

Cavid Abi,
Yanımda lebtop yok, fotoğraf mak. 2000 den fazla kare var, yerleşık düzene geçince yazı ve görselleri aktaracam.
Tura tekrar Malatya ve Nemrut/Adıyaman olarak devam edeceğim.
Sağlıcakla kalın.

berkcantp' Alıntı:
Tura tekrar Malatya ve Nemrut/Adıyaman olarak devam edeceğim.

Nemrut'a çık(a)madım :( ama kuzey (Malatya) yönünden de çıkılıyor; Nemrut, Malatya-Adıyaman (Önceleri Malatya'nın ilçesiydi) arasında, "senin-benim" tartışması konusu. Sonbahar bayağı ilerliyor, umarım çıkışta bir sorun yaşamazsınız. :-\

fsirin' Alıntı:
Kömürhan köprüsünde fotoğraf çekmek yasakmış. Biz çektikten sonra jandarma yanımıza gelmişti. :eek:

Bizim de başımıza gelmişti ama ben bir iki kare alabilmiştim... ;D

Ekli dosyalar

• Kömürhan.JPG
    Kömürhan.JPG
    114.3 KB · Görüntüleme: 108

Abi doya doya izledik ellerinize sağlık bi an bende cavid abi gibi teretdüt etmiştim ama kayseri,deyken bile 650 cıvarı resim vardı sanırım yerleşik düzene 5000 olur Abi selam ve saygılar..Takip deyiz

TUGAY58' Alıntı:
Abi doya doya izledik ellerinize sağlık bi an bende cavid abi gibi teretdüt etmiştim ama kayseri,deyken bile 650 cıvarı resim vardı sanırım yerleşik düzene 5000 olur Abi selam ve saygılar..Takip deyiz
Tugay-Tunay kardeşim teşekkürler, elbette iyi veya kötü karelerimize şahit olacaksınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR