Gerçekten çok ilginç yerleri kapsayan harika bir rota üzerindesiniz.. Cendere Köprüsü ve Karakuş Tümülüsü.. Nemrut..Görülecek yerler.. Şanslısınız. Bizim Nemrut'a çıktığımızın ertesi günü 29 Ekim 2003 tarihinde yollar kardan kapanmıştı..ve bir gün beklemek zorunda kalmıştık. Oldukça maceralı bir yolculukla Kayseri'ye ulaşabilmiştik.
Urfa'ya geçmişken bir de Halfeti'yi görün diyoruz.. Fırat'ın güzelliği.. Farklı bir coğrafya..
Yavuz abi-Ülker abla
Şanslı bir mevsim yakaladık.
Bayramda Erden-Serap, Celal-Perihan ve Mehmet (mtr)-eşi abi ve ablalara sozum var
Antalya'da bayramı geçirecem, simdi Samandagdaym dönüş hızlı olacak.
İlhan bey güzel geziniz,fotografları... ve dönüşünüzü takip ediyoruz. Ailece selamlar gönderiyoruz.
İşyerinden bir arkadaşım karar verdi.İllaki vw volt-lt serisinden karavan yaptıracagım diyor..
Bu konuda en iyi bilgiyi sizden alabilecegini söyledim.Tabii ki görme istese şu anda imkansız oldugunuda ilettim.
Yalnız arkadaşımız 183 boyunda.Ben arka yatagın sizde ebatlarını bilmedigimden ..sordu bana...
sadece sizin karavan yapım fotograflarını gösterdim.Abi yatak ebadı kaçtı.Ve..tavsiye eder misin ?
İsmail kardeşim, bizdende yengeye, yigenimize size ve arkadaşınıza selamlar.
Volt LT35 arkada enine yatak 174 cm. ancak boyuna yatak planı düşünecek
Araç olarak benden sınıfı geçti.
Hoşça kalın.