Arkadaşlar bugün Poyrazlar da şov vardı gerçekten, inanılmaz sessiz ve sakindi.iki üç araç geçti,bir tane aile küçücük daha yeni yürümeye başlamış çocukları ile yanıma kadar geldiler,başka da insan görmedim,Derya yı ikna edebilseydim,(öğlene yaşgünü var yeğenimin,duman olurmuş,is olurmuş )yarın da mangala gidecektim,hala da bitmiş değil umudum.Yani canı sıkılan varsa söyleyeyim dedim.
Arkadaşlar bugün Poyrazlar da şov vardı gerçekten, inanılmaz sessiz ve sakindi.iki üç araç geçti,bir tane aile küçücük daha yeni yürümeye başlamış çocukları ile yanıma kadar geldiler,başka da insan görmedim,Derya yı ikna edebilseydim,(öğlene yaşgünü var yeğenimin,duman olurmuş,is olurmuş )yarın da mangala gidecektim,hala da bitmiş değil umudum.Yani canı sıkılan varsa söyleyeyim dedim.
Teşekkürler Enver abi, Karadeniz hamsi, 2,25 kğ. civarında olan Bafra Sazanı fosti olarak, Deniz kefalı veya erkek Kalkan sebzelisi, lokul, keşkek... pide, ayrıca tadımlık-doyumluk ne varsa bulduğumuzun yörenin tatlarına bakacağız.
Levent hocam sağolasın, yengeyin böbrek taşının düşmeye niyeti yoktu, bende kendim için değil, yengen için biraz yardımım olsun diye deniz, yayla birazda soğuk iyi gelir
Karadeniz hamsi, 2,25 kğ. civarında olan Bafra Sazanı fosti olarak, Deniz kefalı veya erkek Kalkan sebzelisi, lokul, keşkek... pide, ayrıca tadımlık-doyumluk ne varsa bulduğumuzun yörenin tatlarına bakacağız.
İlhan Bey'den sıkı bir gezi yazısı gelecek anlaşılan... Güz mevsimi Karadeniz yazısı yok benim bildiğim; öyleyse bir ilk olur artık. İyi yolculuk, gezi ve dinlence dileklerimle...