Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 592,791

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

berkcantp' Alıntı:
yarınıda, bizde hastalık haline gelen Alaçam-Dombay Çukurunda geçireceğiz.

İlgilenen olursa, bekleriz efeem.

Çağırdın...Geldik abi...

Gerçi nitro yakıtı unuttuğumuz için RC offroad aracı çok çalıştıramadık ama olsun...

Kısmet Kocayaylaya...

Boşver yakın çevreleri İlhan ağbi bas gaza doğru Antalyaya,yer çok ister deniz kıyısı ister yayla, sağlık sorununu hallettiyseniz gelin. Tavsiye ederim.

karagozlers' Alıntı:
Boşver yakın çevreleri İlhan ağbi bas gaza doğru Antalyaya,yer çok ister deniz kıyısı ister yayla, sağlık sorununu hallettiyseniz gelin. Tavsiye ederim.

Sağlık sorunu devam ediyor, Belçika'nın malı TIR'a yüklenene kadar dayanacağım, ondan sonra hastahaneye yakın olan sıcak bir bölgeye postu serecem, kısacası son demimdeyim.

Şu an bulunduğum yer tam istediğin gibi hem sıcak, hemde araştırma hastanesine hemde devlet hastanesine çok yakın bir yer.

karagozlers' Alıntı:
Şu an bulunduğum yer tam istediğin gibi hem sıcak, hemde araştırma hastanesine hemde devlet hastanesine çok yakın bir yer.

Bana uyar, kısmet diyelim, ha burada kendimi yiyorum saten, ortalıkta ölü toprağı serilmiş gibi sessuzluk.

Önce buraları gezeriz, havalar iyileşince Firdevs hanımda sağlığına kavuşunca baharda yurt dışı yaparız. Antalya-Alanya-Gazipaşa-Anamur-Taşucu daha ne varsa sıcak iklimin tadını çıkarırız arada bir özlersen Toroslara çıkarız.

Nasib diyelim, kulağa hoş geliyor.

berkcantp' Alıntı:
Sağlık sorunu devam ediyor, Belçika'nın malı TIR'a yüklenene kadar dayanacağım, ondan sonra hastahaneye yakın olan sıcak bir bölgeye postu serecem, kısacası son demimdeyim.
Öncelikle geçmiş olsun. Kaş,kaş kamp,tam hastene yanı,hastane tenha,hava güzel uyarmı ? bu gün itibarı ile buradayım ,avatar resmimin olduğu yerde.bekleriz.

Ben bizim sahile Poyrazlar a kahvaltıya gidiyorum,gelen varsa sucuklu yumurta var ,gelen kisi yanın da yumurta getirsin.

Arkadaslar gelen varsa yanında sucukta getirsin )
Ben keyif çayımı iciyorum,burasını kapattım kimse keyfi mı bozmasın diye,bulutlar,rüzgar sesi,güneş ,ne isterseniz var.kahvaltımı disarda yaptım ve ibiş koltuğum da yayıldım çimenlere ,kucağım da Atlas dergisi(ekinde güz ve kış cennetleri rotaları var) hani derler ya daha ne olsun,ben de onu diyorum şu anda ,bak şimdi sakarmeke lerde göl de oynuyorlar

[attachment=1]

İşte bu sabah Poyrazlar böyleydi bir güneşli bir gölgeli,panoramik çekene kadar güneş geldi.