Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 593,052

Etiketler

Ynt: Kim Nerede?

Yusuf hayırlı yolculuklar.Sanırım bol fotoğraflarla dönüyorsundur.Canımızı çektirdin.

Bugün kadırga koyunda son günümüz.Bursadan Erden bey ve Şaban beyle Altınoluk tarafına koylara geçeceğiz.Burada kaldığımız sürece bize lojistik desteğini esirgemeyen GULPEMBE kamping sahibi Özcan beye teşekkür ederiz.Kadırga koyuna girdiğinizde solda .Gördüğümüz sakin temiz uğranması gereken koylardan biri.

Hüseyin Bey, bilgi için:
Benim karavanda (Ducato, 2000 model) aynaları körüğün altında kalan eklem yerinde 4-5cm boyunda iki aluminyum plaka ekleyerek uzatmış Knaus. Körük esnek olduğundan görünmüyor...
Ford' unkilere de benzer bir ek uygulanabilir.
İsterseniz resim çekip gönderirim...

Yusuf kardeşim sen karavancılık yapma saten şu an dünyayı geziyorsun imreniyorum sana bol bol biraz foto alallım bakarsın içimiz çeker uçakla gıderız...

Yusuf Aybek' Alıntı:
Taman Negara ormanlarında yaşayan aborjinler.

aborjin'ide sigaraya alıştırmışlar, modern kölelik de bu herhalde, alıştır sigaraya hep sana çalışsın ve yasal

Yusuf harika bir gezi yapmışın kardeşim..
Bu arada Levent kardeşimin mesajına,da katılmamak elde deyil...

bu ne güzellik emmi ya helede döner kuzu şahane afiyet olsun 14 yılı kutluyoruz herkese selam..Ayrıca ufak teknesini çekenler yardımcı olayım çok pratik ve çekimi kolay kolay gelsin ozaman

30agustos tarihinde baslayan gezimizde milas-oren deyiz,komsularimiz 15 gundur burada olan colkartallari,selamlar.

İlhan Abi, ateşte pişen o güzel manzaraya ne kadar süre karşıdan baktınız merak ediyorum.