Bugün kadırga koyunda son günümüz.Bursadan Erden bey ve Şaban beyle Altınoluk tarafına koylara geçeceğiz.Burada kaldığımız sürece bize lojistik desteğini esirgemeyen GULPEMBE kamping sahibi Özcan beye teşekkür ederiz.Kadırga koyuna girdiğinizde solda .Gördüğümüz sakin temiz uğranması gereken koylardan biri.
Benim yan ayna bağlandığı yerden aynanın bitimine kadar 32 cm. geliyor. Karavan 225 ve 32 cm. ve orijinal üzerindeki ayna yetersiz geliyor. 3-4 santim daha uzun olsa iyi olurdu. Sizin karavan 240 ve şikayetiniz yoksa belki de Brüstner o ölçüdeki karavana extra long kollu ayna alıp takmıştır diye düşünüyorum.Türkiyede daha uzun kollu ayna imal edilmiyor.Belki yurt dışında vardır ve ithal etmeye çalışırım.
Hüseyin Bey, bilgi için:
Benim karavanda (Ducato, 2000 model) aynaları körüğün altında kalan eklem yerinde 4-5cm boyunda iki aluminyum plaka ekleyerek uzatmış Knaus. Körük esnek olduğundan görünmüyor...
Ford' unkilere de benzer bir ek uygulanabilir.
İsterseniz resim çekip gönderirim...
Yusuf kardeşim sen karavancılık yapma saten şu an dünyayı geziyorsun imreniyorum sana bol bol biraz foto alallım bakarsın içimiz çeker uçakla gıderız...
bu ne güzellik emmi ya helede döner kuzu şahane afiyet olsun 14 yılı kutluyoruz herkese selam..Ayrıca ufak teknesini çekenler yardımcı olayım çok pratik ve çekimi kolay kolay gelsin ozaman