Yolda Sarmısaklı plajda dahil, alabalık çiftliğine dönmüştü.
Burhaniye Iskelede balık fiyatları tavan yapmıştı
Havran'dan peynir, tereyağ alıp yola ciktigimizda
Önümüzde kaza olunca iyice moral bozuoldu
Ercüment bey,
Teşekkür ederim, bu yılı bitirmeden ufak bir uzaklaşmayla, sizin oralara benzer veya daha fazlası, dünyanın cenneti diye bileceğim, gezmekle bitmeyen Uludağ sırada.
Tugay-Tunay kardeşim, turumuzu genel olarak güzel ortamda geçirdik, yolda olan bütün arkadaşlar gibi bu tür tatsız olay istemesek de denk geliyor. Acısıyla tatlısıyla yaşadık, tecrübe, dostluk, sevgi dolu, hoş ve güzel bir geziyle eve döndük, ben yeni plan yapıyorum ama yaverde tık yok, ortamı kuvalıyorum ya nasip deyip bekliyorum.
Sevgi ve Saygılarımla.
Ahmet bey, teşekkür ederim, Uludağ koley, iş Bursa dışına izin koparmak, şuanda Karadeniz fıkır fıkır oynuyor, Erkek Kalkan, Sıvışka (Mersin balığı geçen yıl 30 kasım da denk geldi) Lüfer daha niceleri elceğizimle yakalamak varken ahhh deyip beklemekteyim yaverimi...
Emmi, sağolasın, bir kaç karavancı arkadaşla görüşüp kese zaman sorununu konuşup, neden olmasın.
13 Aralık ta yapacağımız, UKKD toplantımızda yandaş araya bilirim.
İlhan Abicim bi cay demleyip kulplu bardağınla bi iciver şöğle bi arkana yaslan Firdes ablamada yaver ne güzeldi senle baş başa gezdiğimiz günler,den girersen inanıyoruzki tıkırtılar coğalır saygılarımızla....Tunay
İlhan Abicim bi cay demleyip kulplu bardağınla bi iciver şöğle bi arkana yaslan Firdes ablamada yaver ne güzeldi senle baş başa gezdiğimiz günler,den girersen inanıyoruzki tıkırtılar coğalır saygılarımızla....Tunay
Tugay- Tunay kardeşim, özel kulplu bardağım maalesef Nemrut'ta karavanı dengeye alamadım oda uzun yıllardır dostluğumuza bakmadan kayarak bana veda etti. Bu konuda mağdurum çayın tadını alamıyorum, bardak bulma konusunda Bülent'in bilgisine baş vuracaktım.
Belkide yengeni ondan ikna edemiyorum.
Tugay- Tunay kardeşim, özel kulplu bardağım maalesef Nemrut'ta karavanı dengeye alamadım oda uzun yıllardır dostluğumuza bakmadan kayarak bana veda etti. Bu konuda mağdurum çayın tadını alamıyorum, bardak bulma konusunda Bülent'in bilgisine baş vuracaktım.
Belkide yengeni ondan ikna edemiyorum.
Levent usta, yaverde o korku yok, diyelim kabul ettirdik, bu seferde tırda yetmez, torundan başlar, yedi sülalesini götürmek ister. Kaçıyım derken, başıma iş açmayım.
Levent usta, yaverde o korku yok, diyelim kabul ettirdik, bu seferde tırda yetmez, torundan başlar, yedi sülalesini götürmek ister. Kaçıyım derken, başıma iş açmayım.