Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,949
Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti

Y

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ImageUploadedByTapatalk1398112785.006012.jpg

ImageUploadedByTapatalk1398112797.733470.jpg

ImageUploadedByTapatalk1398112811.749047.jpg

Etiketler
Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti

HASAN_5434' Alıntı:
Roket telini yaptırmış

Terbiyesiz ama bence olmuş bu sefer tel ;D

arada bı tane cok guzel kamuflaj kaplanmıs bı suzıkı gordum nerde yaptırdınız ? aylardır bakıyorum daha reklamcılardan baska bırınde bulamadım reklamcılarda olan da cabuk cızılıyor ve kaporta boyasına zarar verıyor.yardımlarınızı beklıyorum =)

HASAN_5434' Alıntı:
Bu tapatalk iyiymiş tıkır tıkır yüklüyor yoksa bir saat bekliyordummm

Dün güncelleme yaptılar 5S de çalışan program çalışmamaya başladı. 5S i olan varsa sakın güncelleme yapmasın :(

Hakan555' Alıntı:
Hasan ellerine sağlık, yahu ne ara çekiyosun fotoları :smiley:
Yani abi düşün bu kadar hızlı ve öfkeli Offroad yaptığım halde resim çekmeye vakit ayırıyorum demekki arkadaşlar yavaş

Paylaşım için teşekkürler,güzel bir etkinlik olmuş

Tayfun kendi kapladı.

T.K.

uploadfromtaptalk1398174282383.jpg

uploadfromtaptalk1398174311804.jpg

Ayberk kardeşim senin yerinde olsam o diziyi hemen satarım.

T.K.

uploadfromtaptalk1398174423030.jpg

uploadfromtaptalk1398174441922.jpg

tafo92' Alıntı:
Ayberk kardeşim senin yerinde olsam o diziyi hemen satarım.

T.K.

dizi neydi anlamadım ben?

tayfun siyah folyoyu sokup yerıne mı kapladı yoksa siyahın üzerine mi kapladı?

Başındahadi girelim şu parkura, ortasında ne bitmaz parkurmuş, sonunda yola nereden çıkacaz nidaları yükselse de ever gece varınca yorgunlukla, ne süper bir gündü dedirten bir faaliyet oldu.Herkese teşekkürler.

CAM00658.jpg

CAM00663.jpg

CAM00667.jpg

CAM00666.jpg

Harika bir gezi olmuş
araç arıyorum bulur bulmaz yanınızdayım.paylaşımlar için teşekkürler

Suziyi demek istemistim

T.K.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR