Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,921
Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti

kız babası' Alıntı:
Bişey yapmadım arkadan lastige bindim sadece fotograflar her zaman gerçegi tansıtmasın araba hala ilk günki gibi
Bize hiç öyle gelmedi. Şuna eminiz; Ayberk bile daha önce hiç böyle bir şey denememişti..
;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti

kız babası' Alıntı:
Fiyat uygunsa arka tampona vinç düşünebilirim

fiyatın uygunluğuna sen karar vericen başkan :smiley: yazdım yukarda fiyatları

kılçıklı gezisinden sonra yikamacı dan görüntüler :smiley:

Image1.jpg

5.6 cm body lift kit uygulaması sonrasi 32 inc takılabilir duruma geldik

T.K.

uploadfromtaptalk1398264172343.jpg

uploadfromtaptalk1398264195171.jpg

uploadfromtaptalk1398264232329.jpg

uploadfromtaptalk1398264256981.jpg

Hemen takalım o zaman ilk olur 32

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Unutmadan Tayfun'a bir özel teşekkür; ilk derin su geçişinde kaputa nazikçe uçup vinç halatını çamurlu sulardan elleriyle çıkartarak vinçleme operasyonunu başlattı ama, maalesef halatın tambura bağlanan kafası kopmuş, halat boşa çıktı...
Söz sentetik halatımı alınca ona atıfta bulunacam:smiley:

tafo92' Alıntı:
5.6 cm body lift kit uygulaması sonrasi 32 inc takılabilir duruma geldik

T.K.

bodyliftten sonra saft açılarını kontrol ettiniz mi? şaftları flans ile uzatmak gerekebilir,
becce 4inc kitinde ön 10 arka 20mm flash var. arazi şanzıımanını da bi miktar aşağı almak gerekebilir

Hiç gerek yok ayberk. Arazi ve şartlar sasenin altinda

T.K.

Aslında büyük lastik için kite hiç gerek yok 2 cm yağlara get ve 6 cm kupayla 8 cm yükseliyor ve 30 inç rahat sigiyor

T.K.

Arkadaşlar 32" lastikten sonra ayna mahruti değişecekmi ? ayrıca akslar bu yükü ne kadar kaldırır bunuda hesaplamak lazım..

kasirga1' Alıntı:
Arkadaşlar 32" lastikten sonra ayna mahruti değişecekmi ? ayrıca akslar bu yükü ne kadar kaldırır bunuda hesaplamak lazım..

Ben jimny'de 32'' insa turbo kullanıyorum. 4'' extreme kit var ve birazda dodikler traşlandı. Ön aksları heavy duty akslarla değiştirdim. Standart aksla biraz dikkatli kullanmak gerekiyor!

fotoğraf 4.JPG

fotoğraf 5.JPG

ayna mahruti standartmı ? eğer öyle ise on road kullanımı sanırım biraz sıkıntılı olur ayrıca yakıt tüketmi ne durumda ?

HD aksları nerden ne kadara aldınız? SP26 mı oldu önlerde

kasirga1' Alıntı:
ayna mahruti standartmı ? eğer öyle ise on road kullanımı sanırım biraz sıkıntılı olur ayrıca yakıt tüketmi ne durumda ?

Ayna mahruti var yoksa her off road'da debriyajı yeriz. :smiley: Yakıt tüketimi fazla ama ölçmedim yakın zamanda. 1 takımda 31-10,5-15 BF AT lastiğim var AT'lerle yakıt baya düşüyor!

freelander99' Alıntı:
HD aksları nerden ne kadara aldınız? SP26 mı oldu önlerde

Becce'de takıldı İtalyan malı, kodunu bilmiyorum. Fiyat içinse başka şeylerde yapıldı toptan bir ödeme yaptım tam net hatırlamıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR