Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,921
Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti

Siyahı soktuk

T.K.

Etiketler

Ynt: Kılıçlı, Kılıçlı Olalı, Böyle Bir Ekip Görmedi - Hudoff, Kılıçlı'dan Da Geçti

Hiç bir zarar vermiyor. Sökunce yapiskanlar bile kalmiyor

T.K.

Tayfunu kandirsaniz yapar. 1500 lira diyorlar 300 400 arası maloluyor. Bir iki küçük hata kalıyor ama amaç boyayı korumak.

T.K.

monte' Alıntı:
Başındahadi girelim şu parkura, ortasında ne bitmaz parkurmuş, sonunda yola nereden çıkacaz nidaları yükselse de ever gece varınca yorgunlukla, ne süper bir gündü dedirten bir faaliyet oldu.Herkese teşekkürler.

abi senin arac hic stop etmedi ya, çok sevindim inan bana, ustana teşekkür et, sorunu gayet güzel gidermiş.
vinç konusunda yeni vinç alacaksan haziranı beklersen 12binlik vinç var ,
kinetik halatta çıkabilir 1 adt

12000 lik vinc kaç para montaj dahilmi garanti süresi ne kadar

garanti yok, montaj harıç

halatlı 350 usd, sentetik 400 usd 12binlbs , halat boyları 27mt , kablosuz kumandalı, kablolu kumandalı, roller lı,
çalışır teslim ederim gerisine karışmam :smiley:
şanzıman kilitleri öndedir, tampon içi montaja uygun.

hayırdır başkan çift vinçmi kullanıcan

suzuki için 38mm spacer aluminyumda var , 300TL /set

Başkan, Ayberk'in arabaya ne yaptın öyle?
;D ;D ;D

freelander99' Alıntı:
abi senin arac hic stop etmedi ya, çok sevindim inan bana, ustana teşekkür et, sorunu gayet güzel gidermiş.
vinç konusunda yeni vinç alacaksan haziranı beklersen 12binlik vinç var ,
kinetik halatta çıkabilir 1 adt
Distribütor koruma kutusu gerçekten sınavı geçti.Land Rover'da Türkiye'deki ustaların en iyilerinden olan Hüseyin Usta'nın çözümü.Siyah Defender'ı toplayan usta kendisi.

Benim vinç Netlift marka, yerli malı olunca fabrika ile yazıştım.Söküp komple bakıma yollacağım.Sonrasında sentetik halat tek kararım.Sen fazladan vinç mi sipariş ettin? Sentetik halat farkı 50USD ise, ben kesin talibim sırf halata.

evet yedeğim var.

.

IMG-20140420-00422.jpg

IMG-20140420-00421.jpg

.

IMG-20140420-00419.jpg

Fiyat uygunsa arka tampona vinç düşünebilirim

lynx255' Alıntı:
Başkan, Ayberk'in arabaya ne yaptın öyle?
;D ;D ;D

Bişey yapmadım arkadan lastige bindim sadece fotograflar her zaman gerçegi tansıtmasın araba hala ilk günki gibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR