Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 485
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,014
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

O cümleyi kim söylemiş,Odyseus mu?
Ben sirenlerin etkileyici sesinden şüphe etmedim ki,sanırım yanlış anlaşıldım.Sadece Odyseus çok da garantili bir tedbir almamış aslında,istese tayfaları kandırabilirmiş onu anlatmak istemiştim :smiley:

Çıplaklık konusuna gelince bizi aydınlattığınız için teşekkür ederiz :smiley:

Aslında lisedeyken arkeolog olmak da aklımdan geçen istediğim mesleklerden idi.Tabi bunda izlediğim fimlerin de etkisi çoktu.Sanat tarihinde de en yüksek notu alıyordum.Ama iş bulmak zor olur diye tercihlere hiç yazmamıştım.Bir de çok yakınımızda konaklayan arkeolog öğrencilerin yaşamını her yıl tatil döneminde görünce :smiley: sabahın 5-6 gibisi kazılara başlıyorlardı ;D ;DAkdeniz sıcağına kalmamak için :smiley:

Neyse ta o zamanlardan beri mimari tarzları ve antika eşyalar ilgimi çeker,Barok,Gotik,Victoria...Lisedeyken Sanat tarihinde öğrenmiştik ama birkaç yıldır bu konularda bilgilerimi ayrıntılı bir şekilde yenilemek istiyorum.Ama daha yenileyemedim bilgilerimi.İlgi alanı çok olunca yetişemiyor insan :smiley:

Etiketler

Aslında ilgi alanlarımız için kendimize vakit ayırmalıyız. Bahsettiğiniz konular gerçekten insanın sanat anlayışını değiştiren ve bu bağlamda hayat felsefesini etkileyen dönemler ve sanat stilleri aslına bakarsanız sanatın doruk noktası, sanayi devrimniden sonra sanatta başlayan gerileme hala devam ediyor. Dijital sanatlar dene bir şey var artık.

gezgen' Alıntı:
Şimdi müsaadenizle biraz ara vericem gari....... :(

Gezgen Bey,ara vericem deyince arayı bu kadar uzun vereceğinizi düşünmemiştik sanırım :smiley: Nerelere kayboldunuz?Tuvaller arasında kendinizi mi kaybettiniz :smiley:

Sayın gezgen,güzel şeylere çabuk alışılıyor,paylaşımlarınız hepimizin bayağı hoşuna gitmişti.Acaba diyorum ilginin hangi boyutta olduğunu mu anlamaya çalışıyorsunuz.Ya da onca ısrara rağmen bir türlü ismini söylemeyeceğiniz,ayrılmakta sizin de zorluk çektiğiniz bir yer ya da yerlerde misiniz.
İzmir'den selamlar,sevgiler.

Meraklanan arkadaşlar var galiba ;D Yeni şeyler peşindeyim ;) döneceğim :D :D

[attachment=1]

DÄ°SCOVERY TÄ°ME_800x536.jpg

Hehehe anlamştım :smiley: Bekliyoruz :smiley: Sabırsızlıkla,
Buarada 1- 5 haziran arası gezende kanyonuna geçiş ve kamp için gidiyorum. Dönüşte paylaşacağım bir çok şey olacak gibi :smiley::smiley:

Ve son olarak Cukurovada gün batımını görüntüledim . Bakalım beğenecekmisiniz. Link aşağıda,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56843.0

Merhaba arkadaşlar,
GEZGEN ARKADAŞIMIZ GÖRÜLDÜÜÜÜÜÜÜÜ.Arkadaş birdaha bukadar özletme bilirsin bazı şeyler bağımlılık yapar.
Hem hoşgeldin, kal sağlıkla.

Sizler için yeni şeyler arayışım zor şatlar altında tüm hızıyla devam ediyor...yakında.... ;D ;D

[attachment=1]

KEŞİF AŞKI_800x536.jpg

Keşiflerin bi de kutlaması olacak demi yaaa... hep dağ tepe gezcek halimiz yok tabiii ki. :D :D :D
[attachment=1]

kalkan 2 009_800x536.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri