Tabii ya Gezgen arkadaş sergi nezaman olacak haber verirsiniz gib geliyor (eh gezmeden fırsat bulursanız) en güzeli kişinin istediklerini özgürce yapabilmesi.
Sergi işini lizz hanım çok iyi anımsatmış.Sizede teşekkürler lizz hanım.
Kalın sağlıcakla.
Arkadaşlar ilerde açmayı düşünürsem ilk görenler siz olmuş olacaksınız şu an acemilik dönem çalışmalarım oluyor bunlar daha yağlı boya ya 5-6 ay oldu.!
Bence sayın gezmen artık bir yarışma yapsın ve katılanlar 1 seçenekle tahminini belirtip,kazanana çekmiş olduğu resimlerden derlenmiş bir cd hediye etsin. ;D
Bence sayın gezmen artık bir yarışma yapsın ve katılanlar 1 seçenekle tahminini belirtip,kazanana çekmiş olduğu resimlerden derlenmiş bir cd hediye etsin. ;D
Teveccühünüz Zümrüt Hanım Mümkün olduğunca resim yapmaya uğraşıyorum Hevesim geçmezse bi hanım arkadaşımla ortak sergi düşünüyoz ama benim şu an tablo sayım çok az Selamlar
Buranın neresi olduğunu merakedenlere bir ipucu daha Dondurmam Gaymak adlı filmde görmüştüm bu sahneyi,bi baktım benim güneşlendiğim tesis,başrol oyuncusu burada tesis görevlileriyle tartışıyor.Öylesine dalgın dalgın izlerken bilinçaltım hemen de tanıyıverdi orayı Denize bile girmedim yol stresinden ve tek başına olmamın verdiği tatsızlıktan dolayı..