Kepeztepe Çevresinde Kamp ve Bisiklet Etkinliği (18-19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,877
Ynt: Kepeztepe Çevresinde Kamp ve Bisiklet Etkinliği (18-19 Nisan 2009)

Merhaba Sevgili Arkadaşlar, etkinliği takip eden sayın seyirciler sevgili dostlar,

Bu etkinlik için bir dip not belirtmek isterim.. Etkinliğe Bisikletiniz olmasada katılabilirsiniz.. Cumartesi başlayacak olan etkinliğimizin kamp'ına gelip doğayı bizzet yerinde yaşamak ve neşeli bir ortamın keyfini çıkarmak sizin elinizde...

O yüzden malzemeniz yoksa elimizden geldiği kadarıyla yardım ediyoruz.. Hele bir yardımsever bir arkadaşımız var ki İsmi Selo çadırın üstünde ağaçın üstünde kalarak tulumunu ve çadırını dostları için paylaşıyor. Aslında doğa affetmez doğada biraz bencil olmak gerekir ama bu bizim kampta mümkün değil bizin için önce dostlarımız gelir. Kampımıza gelirken sadece kamp alanına ulaşabileceğiniz bir araç ve yiyeceğinizi getirmeniz yeterlidir. Doğa sporuna uygun elinizdeki malzemeleri kullanabilirsiziniz. Eğer gelecek iseniz bize eksik malzemelerinizi bildiriniz... Sevgilerimle, Doğa buluşmak dileğiyle..

Etiketler

Güzel civciv şirin civciv gördüğüm kadarıyla sen bir doğa aşığısın ve bişeyler yapmak istiyorsun. Seni tebrik ediyorum.. Bizi tesadüf buldun sanırım... Çok iyi yoldasın ama..bi sorun var... Sen anladığım kadarıyla İstanbul'da yaşıyorsun.. Bizim etkinlikler genellikle Ankara civarlarında olur.

Bunu oku...

Sarıyar baraj gölünün kuzey kıyısında bulunan Kepeztepe; Ankara’ya, Ayaş - Beypazarı üzerinden 130 kilometre mesafededir. Oldukça farklı zenim yapısı ile dikkat çeken bu alanda kısa olanı 20 kilometre , uzun olanı ise 40 kilometre olacak iki parkur hazırlıyoruz.

Fazla rakım farklılıklarının bulunmadığı toprak ova ve tarla yollarında mukavemete dayalı bir etkinlik planlıyoruz.

Kısa parkura bisiklet kullanmak isteyen tüm dostlarımız katılabilirler, uzun parkura katılmak isteyenlerin 15 Nisan çarşamba gününe kadar bize ulaşıp bisikletleri ve donanımları hakkında bilgi vermeleri gerekmektedir.

Her iki parkur içinde güvenlik amaçlı araç ve motosikletler katılımcılara eşlik edeceklerdir.

ups...
onu atlamışım.dediğin gibi istanbulda ikamet ediyorum.şimdilik daha yakın ve ufak etkinliklerle başlamalıyım diye düşünüyorum.keçicik sana ilginden dolayı teşekkür ederim.birgün mutlaka tanışmak dileğiyle...

Tamam civciv
http://www.pangeaoffroad.org/ bu adresi incelersen orda bir etkinlik takvimiz var sana hangisi uygun olursa bekliyoruz. seni... Unutma bizi:smiley: Şimdilik Civcivsin ama birgün Kartal olabilirsin.. Tanışmak dileğiyle...

civciv' Alıntı:
ups...
onu atlamışım.dediğin gibi istanbulda ikamet ediyorum.şimdilik daha yakın ve ufak etkinliklerle başlamalıyım diye düşünüyorum.keçicik sana ilginden dolayı teşekkür ederim.birgün mutlaka tanışmak dileğiyle...

civciv yazdığıma pişman oldum :smiley: istanbul civarlarında var mı yakınlarda?
(buarada yaşım 24 pekte civciv sayılmam.adım emre memnun oldum)

Herkese selam
Kadriye beni listeye dahil etmissin tesekkurler.Benim gelebilme olasiligin zayif gibi duruyor.Cumaya kadar belli olur gelirsem eklerim

Listeyi guncelliyorum ben kendimi sildim

1-Dolunay(Bisiklet-Kamp)
2-Kadriye(Kamp)
3-Cem(Bisiklet-Kamp)
4-Selami(Kamp)
5-Ahmet(Bisiklet-Kamp)
6-İso(Bisiklet-Kamp)
7-Dost(Bisiklet-Kamp)
8-Mesut-Özgür-Ömer-Zeynep (Kamp)
9-Ali abi + 1 (Bisiklet)
10-Suat + 1 (Bisiklet-Kamp

1-Dolunay(Bisiklet-Kamp)
2-Kadriye(Kamp)
3-Cem(Bisiklet-Kamp)
4-Selami(Kamp)
5-Ahmet(Bisiklet-Kamp)
6-İso(Bisiklet-Kamp)
7-Dost(Bisiklet-Kamp)
8-Mesut-Özgür-Ömer-Zeynep (Kamp)
9-Ali abi + 1 (Bisiklet)
10-Suat + 1 (Bisiklet-Kamp)
11-Fatoş (kamp)

Bülent abi bekliyoruz.. şapkanı unutma:smiley:

YİNE ÇOK BUNALDIM YA HER HAFTAMI GİTSEK NAPSAK 15 GÜN DURAMIYORUM.HERZAMAN ÇARŞAMBA OLUNCA KAMPA GİDESİM GELİYOR.

Ahmet Cengiz'e bisiklet siparişi verdim kağnı tekerleğinden yapılacak.

yaa selo sorma yaaa bi hafta sonu topu topu bi hafta yetiyo banada 2. hafta çekilmez oluyo burası her hafta gitsek ne güzel olur

Gidelim abi ya nefret ediyorum şehirde yaşamaktan mesela arabalar her yerden çıkıyo aniden türkiyenin yolları malüm biliyorsunuz canavar gibi birden karşına çıkıyorlar eve gidene kadar küfür ediyorum panik atak hastalığına yakalandım. Zaten türkiyede sonradan görmelerin altında araba var sanki tarlada eşşek kullanıyorlar krolar.. gıcık oluyorum bazen elime şöyle bir kalaşnikof alayım diyorum oturayım bir kaldırıma geçenleri vuruyum.

s3lami' Alıntı:
YİNE ÇOK BUNALDIM YA HER HAFTAMI GİTSEK NAPSAK 15 GÜN DURAMIYORUM.HERZAMAN ÇARŞAMBA OLUNCA KAMPA GİDESİM GELİYOR.

gadir ciğim çok sıkıldıysan seni bizim köye gelin alalım halamın olu var bitane bekar.köyde araba maraba yok ineklereve kümesteki tavuklara bakarsınız beraber misgibi.

Evet Evet Evet kabul ediyorum. Şimdiye kadar niye demedin. Bu benim istediğim hayat. Kimse inanmayacak ama birgün benimde bahçeli bir evim olacak. tavuklarım ineklerim küçük sebze bahçem ve bide at arabam olacak tarlaya felan onla gideceğim ... olur dimi çok mu büyük bişey istiyorum sizce :(

Halanın oğlu kaç yaşında beni biliyorsun yaş geçmiş iş bitmiş durumdayım kümesteki tavuklar bile beni istemeyibilir... ???

gelmeyı cok ısterdım ama pisikletim yok,başka bir etkinlikde görüşmek üzere.iyi eğlenceler size.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri