Kepeztepe Çevresinde Kamp ve Bisiklet Etkinliği (18-19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,878
Ynt: Kepeztepe Çevresinde Kamp ve Bisiklet Etkinliği (18-19 Nisan 2009)

Benim 1 kedim bile yok ama yinede geliyorum. Bisiklete gerek yok ki. kampa gel.
H.YILDIZ' Alıntı:
gelmeyı cok ısterdım ama pisikletim yok,başka bir etkinlikde görüşmek üzere.iyi eğlenceler size.

Etiketler

Mesela Mevlana beni görse ''GEL" demezdi. ama belki sana derdi ne olursan ol yine gel . dimi. hakancım...

Arkadaşlar ne oldu yav kimseden ses çıkmıyor iki gündür fırtına öncesi sessizlikmi. ;D

Yok abi hazırız,c.tesi pazar havada güzel,yağmur falanda yok.

Çalışyoruz abi kendimizi hafta sonuna saklıyoruz...:smiley:
off road dream' Alıntı:
Arkadaşlar ne oldu yav kimseden ses çıkmıyor iki gündür fırtına öncesi sessizlikmi. ;D

Zeynepcik geliyo mu kampa geliyorsun dimi

Hava güzel gözüküyo ama gece soğuk olacak polar unutmayır bide matın üstüne uyku tulumun altına battaniye tavsiye ederim.

Hem tulumun kaymasını engelliyor hemde yalıtım oluyor. polar şart bence yaz bile olsa sabaha karşı soğuk oluyor.

Cem, ateş için odun bulabilirmiyiz o bölgede yoksa yanımızda getirelimmi resimlerde pek ağaç felan göremedimde. :smiley:

pek değil ,hiç ağaç yok,odun varsa getirin,bizde getircez.

arkadaşlar yemek ne yapalım bir fikriniz varmı?

Ben büyük bir tencere getireceğim biberli bol domatesli yumurtalı melemen yapacğım ;D

Biz daha yeni olduğumuz için pek laf düşmez bize, siz nasıl derseniz ona göre bi yemek organizasyonu yapalım.

Arkadaslar neseniz bol olsun gelemedigim icin inanin cok uzuldum insallah baska bir etkinlikte bulusuruz.bizi habersiz birakmayin yolunuz acik olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri