Kepeztepe Çevresinde Kamp ve Bisiklet Etkinliği (18-19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemkocyigit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,890
Ynt: Kepeztepe Çevresinde Kamp ve Bisiklet Etkinliği (18-19 Nisan 2009)

Resim2011.jpg

Etiketler

Gerçekten entresan bir doğa, etrafta bir tane bile ağaç görünmüyor. Değişik bir etkinlik olacağı kesin.

Evet çöl gibi Turkish Bisiklet safari ;D

1-Dolunay

3-Kadriye
4-Cem
5-Selami
6-Ahmet
7-İso
8-Dost
9-Mesut-Özgür-Ömer-Zeynep (Kamp)

arkadaşlar ben gelemiyorum maalesef ailevi bi görev çıktı bana bu görev ertelenemz iptal edilemez vede aksatılamaz :D üzgünüm ama aile önce gelir valla ne bu yaaa hevesimizi 2 dir kursağımızda bırakıldı.

1-Dolunay
2-Kadriye
3-Cem
4-Selami
5-Ahmet
6-İso
7-Dost
8-Mesut-Özgür-Ömer-Zeynep (Kamp)
9-Ali abi + 1 (pazar sabahkatılacak)

1-Dolunay(Bisiklet-Kamp)
2-Kadriye(Kamp)
3-Cem(Bisiklet-Kamp)
4-Selami(Kamp)
5-Ahmet(Bisiklet-Kamp)
6-İso(Bisiklet-Kamp)
7-Dost(Bisiklet-Kamp)
8-Mesut-Özgür-Ömer-Zeynep (Kamp)
9-Ali abi + 1 (Bisiklet)
10-Suat + 1 (Bisiklet-Kamp)
11-Bülent abi +1(Bisiklet)

Arkadaşlar Dolunay'ın bir ara açmış olduğu topik buraya taşınmış, bence burayı canlandırmak lazım :smiley: : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29565.0;topicseen

Keçi' Alıntı:
Evet civciv bekliyoruz seni
gerçekten gelmek isterim hem orda olmak hemde sizlerle tanışmak için.malesef bisikletim yalovada kamp malzemesine hiç değinmiyorum bile inş.ilerleyen etkinliklere :smiley:

Merhaba civciv

Neden civciv?? Sen sarışınmısın:smiley:) ya da pardon erkekmisin bayanmısın?? anlayamadık da arkadaşlarla yoksa tanıdık birimisin!!!

Seninle tanışmayı çok istiyoruz.. Bekliyoruz...Malzeme düşünme bizim arkadaşlar çok yardım severdir malzemelerini paylaşırlar..

Sevgilerim... Keçi

Keçi' Alıntı:
Merhaba civciv

Neden civciv?? Sen sarışınmısın:smiley:) ya da pardon erkekmisin bayanmısın?? anlayamadık da arkadaşlarla yoksa tanıdık birimisin!!!

Seninle tanışmayı çok istiyoruz.. Bekliyoruz...Malzeme düşünme bizim arkadaşlar çok yardım severdir malzemelerini paylaşırlar..

Sevgilerim... Keçi

nicki seçerken düşünmemiştim böyle bir ikilem oluşacağını :smiley:
malzemelerinizi paylaşırsanız sev seve gelirim.siteye bayağıdır üyeyim daha bir etkinliğe katılamadım.yaz geldi artık bu sene başlamak istiyorum.görünen o ki sizin gibi yardım sever arkadaşlar sayesinde daha hızlı olucak inaşallah ısınma sürecim.şimdiden teşekkürler

civciv çıkacak kuş çıkacak civciv çıkacak kuş çıkacak ............

eee civciv geliyormusun?

geliyorum ama sırt çantamdan başka malzemem yok.birde ben şişlide oturyorum.nerde buluşup gidiyoruz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,781
Kayıtlı Üye Sayımız
166,597
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

SON KONULAR

Geri