Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Seyfettin hocam, kış günlerinde uzun yatan araçlarda akü sorunu hep olur, Ben bu işe başka bir çözüm buldum, yaşam akülerini kesicileri kapatarak devreden çıkarıyorum, bu arada panel çıkışları haliyle boşta kalıyor, besleyecek akü bulamıyor, ve her iki ucu oto çakmak girişli bir kablom var, bir ucunu yaşam kısmındaki çakmaklığa diğerinide aracın orjinal çakmaklığına takıveriyorum iş bitiyor.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Seyfettin Hocam, Merhaba;
Sayfanızı izlemek büyük bir zevk. Bu sayede zamanı gelen bakımları, unuttuklarımızı sayenizde hatırlıyoruz.
(her ne kadar bakım yapsam bizim katır eşşek olmaz ;D ??? :-\
ama yinede aç bırakmamak lazım.)
(sizinde bildiğiniz malum firma 11 gün sonra tarafıma açık fatura tebliğ ettiler, noterden itiraz ettim.)(Tüm arkadaşların Polatlı yakınlarındaki karavan firmasından yeterince uzak durmaları mağdur olmamaları için menfaatine)
Sizin topiğinizde yeri yok biliyorum ama, yeni karavan sevdalı arkadaşları uyarma açısından yukarıdakileri yazdım, benim görevim olarak düşündüm, kendimi engelleyemedim.Özür dilerim.
Aka' Alıntı:
Seyfettin hocam, kış günlerinde uzun yatan araçlarda akü sorunu hep olur, Ben bu işe başka bir çözüm buldum, yaşam akülerini kesicileri kapatarak devreden çıkarıyorum, bu arada panel çıkışları haliyle boşta kalıyor, besleyecek akü bulamıyor, ve her iki ucu oto çakmak girişli bir kablom var, bir ucunu yaşam kısmındaki çakmaklığa diğerinide aracın orjinal çakmaklığına takıveriyorum iş bitiyor.
Karavanını kendi yapan veya yaptıran dostlarımızın, malzeme ve ekipmanları bulmakta güçlük çektiklerine tanık oldum.
Bulunan ekipmanlar "Karavan"için alınmak istendiğinde; normal fiyatların en az 4 & 5 katlandığını gözlemledim.
Bu amaçla;kendi atölyemde ve üretenlerden temin ettiğim malzeme ve ekipmanları karavancı dostlarımın ihtiyaçlarını karşılamak üzere, bu konu başlığı altında sunmaya çalışacağım.
1.Ürün: Motokaravan,çekme karavan ve diğer araçlarda kullanılabilecek;MANUEL BASAMAK
Basamak cok guzel
Tek bir yay , her iki (açıkükapalı) durumda çekme yönündeki merkezini degiştirerek her iki konumda da sabit durabilmeyi sağlamakta oldugunu tahmin ediyorum . (yahut da ben öyle görmüşüm.) Dolayısı ile konum değiştirebimesi için tek hamlede tek noktadan güç uygulanarak kolay kullanılabilirlik oluşu tercih sebebi olacagına inanıyorum. Tabi ince hesaplar gerektirdiği malum .
Teşekkurler Seyfettin hocam elinize saglık.
mehmet_mtrs' Alıntı:
Basamak cok guzel
Tek bir yay , her iki (açıkükapalı) durumda çekme yönündeki merkezini degiştirerek her iki konumda da sabit durabilmeyi sağlamakta oldugunu tahmin ediyorum . (yahut da ben öyle görmüşüm.) Dolayısı ile konum değiştirebimesi için tek hamlede tek noktadan güç uygulanarak kolay kullanılabilirlik oluşu tercih sebebi olacagına inanıyorum. Tabi ince hesaplar gerektirdiği malum .
Teşekkurler Seyfettin hocam elinize saglık.