Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,959
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Seyfettin hocam imalatlarınız çok güzel özellikle de basamağı çok beğendim. Elinize sağlık. Ben de 2x100 amp. kuru akü kullanıyorum. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.
Vehbi çok sıcakkanlı değerli bir arkadaş, 3 yıl önce Aydın'da benim de ziyaretime gelmişti, tanışma fırsatı yakalamıştık.

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

drares' Alıntı:
Seyfettin hocam imalatlarınız çok güzel özellikle de basamağı çok beğendim. Elinize sağlık. Ben de 2x100 amp. kuru akü kullanıyorum. Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.
Vehbi çok sıcakkanlı değerli bir arkadaş, 3 yıl önce Aydın'da benim de ziyaretime gelmişti, tanışma fırsatı yakalamıştık.

İltifatınıza teşekkür ederim.
Vehbi arkadaş hakkındaki düşüncelerinize bire bir katılıyorum.
Selamlar.

Yusuf Aybek' Alıntı:
Seyfettin hocam ellerinize sağlık basamak çok güzel olmuş bende kısmet olurda seneye başlayabilirsem bu yaptıklarınızdan kopya çekeceğim :smiley:

Ne demek kopya çekmek,Patentini aldım,Hele sen başla;armağanım olsun.
Yaparız senin için.
Selamlar :smiley:

Seyfettin Hocam O gece biraz geçde olsa eve döndüm.Panellerin işini bitirdik.

seyyah54' Alıntı:
Seyfettin Hocam O gece biraz geçde olsa eve döndüm.Panellerin işini bitirdik.

Benim çağrıma uysaydın,Hanımefendiyi sanayi rüzgarına kaptırmaz;15klm geri gelir akşam çayımızı içer,ister kalır istersen yola devam ederdiniz.
İnşallah bir başka bahara,görüşmek üzere.
Eşinize saygılar sunarım.

Hocam O korna sesi ile selamlamanız ve sıcak karşılamanız herşeye değerdi.En kısa zamanda rahatsız edeceğim.Görüşme dileği ile bayramınız kutlu olsun.

seyyah54' Alıntı:
Hocam O korna sesi ile selamlamanız ve sıcak karşılamanız herşeye değerdi.En kısa zamanda rahatsız edeceğim.Görüşme dileği ile bayramınız kutlu olsun.
Teşekkür ederim.
Eşim ve ben tüm ailenizin bayramını kutlar sağlıklar dileriz.

Merhaba; Seyfettin Hocam,
Kurban bayramımızı ve Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.
Ankara'da bulunduğum 10 gün boyunca ilk defa tanışmamıza rağmen yakınlığınız,desteğiniz ve misafirperverliğinizi ömrüm boyunca hatırlıyacağım. Size ve eşiniz Türkan hanımefendiye şükranlarımı, saygılarımı sunuyorum. Kısmet olurda birgün aynı yakınlığınızı bizde sizinle paylaşmak isteriz. Akrabadan üstün destek ve yakınlığınız için size minnettarım, çok teşekkür ederim.
Sizler sayesinde birçok problemi hallettik, sağolun.
Karavanımdan soğumama rağmen bizde küçük bir tatile çıktık, şu anda Tavas'tayız (düğün için) Yarın öğleyin Antalya'ya doğru yol alacağız. Malesef çok kısa olacak, eşimin 6 kasımda kontrolleri sebebiyle.
Denizliye geldiğimden beri hergün sizleri anıyorum, iyiki varsınız...
Sizinde Samsun seyahatinizin mutlu ve huzurlu geçmesini dilerim.
Selamlar, Saygılar.

Merhaba Seyfettin Hocam,

Gezeneviniz ve eşiniz ile birlikte nice sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.

Saygılar.

Gezenbilir Karavancı Dostlarıma armağanımdır.
Moderatörümüz Levent Güngör arkadaşımızın yardımları ile Bir miktar GEZENBİLİR stıkırı yaptırdım.

Boyutlar:Küçük;9x28cm Büyük;15x45cm İstekli adına ancak bir adet gönderebilirim.

İstekde bulunan dostlarımıza; PTT Kargo ücretleri karşılanmak üzere gönderebileceğim.

Tüm dostlara selam.

CIMG1557.JPG

İmece usulü çalışma kültürümüzün tezahürü olsa gerek, teşekkürler Seyfettin Bey.

Karavanıma bir adette sizin stickerinizi yapıştırmaktan mutlu olacağımı bilmenizi isterim,adresimi özelden göndereceğim.

Selamlar.

Seyfettin hocam güzel ve nazik düşünceniz için teşekkür ederim.Bir tanesine talibim.

airboat' Alıntı:
Gezenbilir Karavancı Dostlarıma armağanımdır.
Moderatörümüz Levent Güngör arkadaşımızın yardımları ile Bir miktar GEZENBİLİR stıkırı yaptırdım.

Boyutlar:Küçük;9x28cm Büyük;15x45cm İstekli adına ancak bir adet gönderebilirim.

İstekde bulunan dostlarımıza; PTT Kargo ücretleri karşılanmak üzere gönderebileceğim.

Tüm dostlara selam.

Seyfettin hocam zarif davranışınız için teşekkürederim.

güngör' Alıntı:
İmece usulü çalışma kültürümüzün tezahürü olsa gerek, teşekkürler Seyfettin Bey.
Selamlar.

Levent Bey;
Elimden geldiği kadar Forum'a katkı yapacağım.Forum'dan ve arkadaşlarımdan çok şey öğrendim.Çorbada bir tutam tuzda benim katkım olsun dedim.
Teşekkürler.

Seçtiğim konularda HABER ET butonunu kullanıyorum.Bir bölümü adıma ileti olarak geliyor.Bir bölümü de
e-postama düşüyor.e-postama düşenleri sayfamda göremediğim için tekrar bir açma işlemi yapmam gerekiyor.Açılmazsa haberdar edilmiyeceğim ihtarı var.
İletilerimin hepsini sayfamda toplayabilirmiyiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR