Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
JPEG ile JPG aynı formattır, Bilgisayardaki resmi herhangi bir resim işleme programında açıp, "save as" ile GIF kaydetmek veya file'dan "save web" olarak kaydetmek gerekir...Ben bu işleri photoshop'da yapıyorum....Her bilgisayarda PAINT programı bulunur, bu program ilede "save as" yaparak GIF olarak kaydedilebilir...
İlkönce hemen belirteyim, yetkili filan olmadığım gibi, bu teknik konulardan da hemen hemen hiç anlamam. Sorunum olduğunda, başta oğlum olmak üzere (ne yazık ki yanımda/yakınımda değil ), yardım alıyorum.
Sıkıntı sizin evdeki bilgisayarla ilgili olmasın sakın?.. (Olasılık olarak düşündüm)
Bu deneme süresi içerisinde bu türden sıkıntıları hepimiz öyle böyle yaşıyoruz; sanırım bir el atan olur...
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Seyfettin hocam resmin üstünde mausu sağ tıklayıp birlikte aça gelerek her bilgisayarda olan paintte acın.Yeniden boyutlandıra gelin..
Piksele işaretliyerek 800 x600 yaparak kaydedin.Bu resmi deneme amaçlı aynı yazdığım gibi yaparak yolluyorum.Bostancı buluşmalarından bir resim