Buyuk karavanlari kullanmak ve park yerlerine yerlesmek acisindan zor buluyorum. Iki cocugumla biraz zorlansak da ufak camper nimetlerinden yararlaniyoruz. Araba gibi kullaniyoruz. Cocuklar buyuyor sıkışmaya basladik bile. Dayanabildigimiz kadar devam. Eninde sonunda biz de sizinki gibi psa buyuk bir kamper ya da alkovanli bir karavan arayisina istemesek de girecegiz. Zira sehir gezilerini seviyoruz. Ve sehirlerde en iyisi en kucuk olani.
Yok ben sehire girmem daglari severim derseniz yine kucuk olan en iyisi.
Yok ben yazin bir deniz kenarina cekecegim bir ay orada millletle muhabbet edip denize girip gevreyecegim derseniz cekme karavan.
Yok ben ev konforu ile mobil olacagim yakin limanlarda gezecegim derseniz buyuk ve genis belki alkovenli karavan.
Yok ben Avrupayi gezecegim derseniz buyuk kamper ducato gibi.
Not Kucuk bir hatirlatma ne kadar soru sorsaniz da sahip olacaginiz kamperiniz hep eksik olacak ve siz elinizde bir tanesi varken hep yenisini hayal edeceksiniz. Benim bu 3. Hep en sonuncuyu almayi hayal etmistim. Ama olmuyor baksaniza yine diyorum kki bir psa olacak ilerde. Hazirlikli olun. Yani yapip satacaksiniz siz de. Daha genisi yok geniisi olmadi daha dari, 4 cekeri, daha hizlisi, daha yuksegi, daha kirmizisi bitmez bu heyecan. Aman bitmesin.