Kendi Karavanını Yapanların Çoğu Sahibinden.com'da Neden?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,314
Ynt: Kendi Karavanını Yapanların Çoğu Sahibinden.com'da Neden?

mayıstosböce' Alıntı:
Cavid hocam söylerim tabi ama zaten Roma yı tekrar keşfetmiyorum,herkesin ''eee onu herkes ister'' diye bileceği bir araç zaten,benim söylemek istediğim bu kadar az tecrübeme rağmen aldığım dersler çok değerli bunu yakında anlatırım sayfam da,derleyip toparlayayım.
Özünde hepsi birbirine az çok benzesede ayrıntılar da birbirimizden çok ayrı karavanları seveceğimiz ortada.

CNBC_extreme_RVs_unicat.jpg

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
Cavid hocam söylerim tabi ama zaten Roma yı tekrar keşfetmiyorum,herkesin ''eee onu herkes ister'' diye bileceği bir araç zaten,benim söylemek istediğim bu kadar az tecrübeme rağmen aldığım dersler çok değerli bunu yakında anlatırım sayfam da,derleyip toparlayayım.
Özünde hepsi birbirine az çok benzesede ayrıntılar da birbirimizden çok ayrı karavanları seveceğimiz ortada.

Türkiye'de binlerce iklim var; hatta daha doğrusu, her noktanın iklimi ayrıdır. Öğrenme ve öğretme kolaylığı açısından bunlar, ortak noktaları, benzer yanları bir araya getirilerek önce 10-15'e, daha sonra da 3-4 çeşide değin indirilir. Şimdi "ne oluyor yahu, coğrafya dersinde miyiz?" diye düşünmeyin...

Kişilerin karavan tercihlerini de biraz buna benzetirim; ne denli karavansever, o denli çeşit, binlerce yani. Tıpkı iklim konusunda olduğu gibi, bunda da sınıflandırma yapılıyor, yapılması da gerek zaten. Her insanın gereksinimi ayrı olacağı için, düşünülen gezenev de değişik olacaktır. Değişik görüş ve bakış açıları, değişik gezenev üretilebilmesine olanak sağlayacaktır.

Bülent'in görüşleri de bu bağlamda, herkesin görüşleri gibi değerlidir diye düşünüyor ve paylaşımını bekliyorum. :smiley:

Cavid Sezen

Selam 3 yıl önce bende sizin şimdi kurduğu hayalle yola çıkıp askeriyeden bir 110 alıp topladım ve 2 yıl kadar dağ bayır uzun yol da yaptım .Aracın içine 4 koltuk koyup yatarlı yaptım eşim ve çocuklarım içerde ben dışarda bir çok kamp yaptım ama ama diyorum çünkü bir zaman sonra çzellikle elverişsiz havalarda zorlanmaya başladım.

size önerim 1 kişi iseniz ve üzerindeki motoru atıp daha güçlü örnek ford puma gibi bir motor ve yürüyeninde (amortisör gibi )değişiklikkler yapmadan 110 la sıkıntı çekersiniz.

Murat bey, inşaallah gönlünüze göre bir seçim yaparsınız. Bende 2008 de yüksek tavan bir t4 ü kamper yaptım o an için bana her açıdan hitap ediyor zannediyordum. Ancak bir kerre tatil yaptığımda aracın yanlardan tavana doğru sahip olduğu aşırı eğim içerde, yerleşim ve kullanım açısından en azından benim için problem olmaya başladı. Bu düşünce kafama bir kerre girdi ya, işte ozaman satma fikrinden bir türlü kurtulamadım. Sonunda sattım ve ardından sprinter 313 cdi 12m3 bir aracı kamper yaptım ve çok memnunum. Demem o ki, eğer bir kamper düşünüyorsanız en az 12m3 olmalı diye düşünüyorum.

haklısınız,bende T5 e döndüm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri