Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,282
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

omnitemporal' Alıntı:
benzerlerini buldum,ama bu parayı bunlara vereceğime pop-up tavana veririm,bunlar türkiyede uygun fiyata yapılsa satılırmı acaba ,mesala 1000 tl olsa düşünürmüydünüz?

http://www.bagajmarket.com/arac_ustu_cadirlar.htm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-minivan-van-transporter-sportline-aksesuarlari-arac-ustu-cadir-2500-eu-kdv-58324392/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-arac-ustu-cadir-autohome-maggiolina-airlander-small-2120-eu-kdv-48272966/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-minivan-van-vw-transporter-sportline-aksesuarlari-arac-ustu-cadir-2500-eu-kd-37514953/detay/

Bu sistemlerle ilgili inanın çok sayıda zihni sinir projeler üretmeye çalışanlar olmuştur. Bende dahil olmak üzere. Ama tek tek üretmenin maliyeti yüksek olacağı için seri imalat yapan biri çıkıp bu işe girse çok fazla talep olacağına inanlardanım. Ayrıca, belirttiğiniz rakamlar arasında olursa tadından yenmez.
Rakamlar bir çekme karavana eş değer oranda, bu yüzden rakamlar yükseldikçe beklenti ve tercihler de değişmek zorunda kalıyor.

Bu arada masanız gerçekten şık ve kullanışlı, tekrar kolay gelsin.

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

omnitemporal' Alıntı:
bunu türkiyede yapan yada satan varmı acaba

Murat bey resimdeki araç İstanbulda tanıdığımız arkadaşın aracı, Maggiolina'nın çok güzel bir modeli 3 tipte genişlik ölçüsü olanları var.
Yine bir tanıdığım bir kaç ay önce aynı modeli aldı ve araç bağlantı ayakları dahil 9000 TL ye maloldu.
Pop-up tavan projesi biraz daha mantıklı çünki araç içinden geçiş imkanı var.

Yusuf bey'in bir sonraki camper projesi VW olacakmış gibi bir hisse kapıldım nedense... ;D ;D ;D

Kolay gelsin ve güzel gezilerde mutlulukla kullanılması dileğiyle.
Selamlar..

teşekkürler,bugünlerde karavanın içiyle ilgili gelişmeler var,vebasto ve lcd tv takıldı,mutfak birkaç güne bitecek,arkaya da bir dolap yapılıyor,önümüzdeki hafta içi fotoğrafları paylaşacağım
sevgiler

vebasto ve tv takıldı,mutfak dolapları ve bagaj dolapları yapıldı,şu anda mermeritten yapılma kendinden döküm lavabolu siyah mutfak tezgahı yapılıyor,evye sol köşede köşe evye olacak

2012-01-02 16.42.48.jpg

2012-01-02 16.42.48.jpg

2012-01-02 16.50.15.jpg

2012-01-02 16.51.01.jpg

2012-01-02 16.43.18.jpg

Çok güzel ve kullanışlı olacak gibi görünüyor. Fazla detaya girmeden kullanım alanını geniş tutmuşsunuz. İnşallah sonuçtada tam istediğiniz gibi olur.
Bitmiş halini merakla bekliyoruz. Gönlünüzce güzel gezilerde kullanmanız dileğiyle.

çok teşekkürler,bugün parke ve şilte aldık,tabanda kalan küçük alanı kendimiz laminant parke döşeyeceğiz,masa olayını portatif bir şekilde çözmek istiyorum,ayrıca koçtaştan 2 tabure aldım, karşılıklı 4 kişi oturup kağıt oynayabilecek ;D

Bagajda sol altta görünen eberspaher sanırım, mobilyalarınız yer kaybı olmadan iyi bir dizayn olmuş.
İyi günlerde kullanın.

çok teşekkürler,evet sol alttaki d2,doğrumu yaptık bilmem ama yaşam aküsü,vebasto,inverter ve akü şarj cihazını oraya koyduk,bir boru vasıtasıyla 3 lü koltuğun yanından içeri sıcak hava üflüyor,formundan birşey kaybetmemiş benim d2,
5 dakikada fırın yapıyor içeriyi ;D
birkaç gün içinde flaş gelişmeler paylaşacağım

Yapılan değişikliklerin güzel günlerde kullanılması dileğiyle, Hayırlı olsun.. :smiley:

Ben de mermerit tek döküm lavabo-tezgah kombinasyonu düşünüyordum, Kullanım ve ağırlık detaylarını paylaşırsanız sevinirim,
Ben ince döktürülürse hazır satılan kalın ahşap tezgahlardan daha hafif geleceğini umuyorum. Ağır olmayacak ama sağlamlıkta sorun çıkarmayacak döküm kalınlığın ne olması gerektiği ile ilgili bilgileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim..
Bir de lavabo ölçüleri ile kullanım deneyimlerninizi daha sonra paylaşabilirseniz sevinirim..

Selamlar ve teşekkürlerimle..

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler,kalıp alınacak küçük köşe evye yi eskişehirde bulamadım,ankaradan yarın gelecek,sanırım cuma günü fotoğrafları ve cevapları burada sunmuş olurum,yapacak usta mermeritin ince dökülürse hafif olacağını,esnek bir malzeme olduğu için kırılmayacağını,kenarlarından hafif kalkık yapacağı için mutfak dolaplarına suyun hiçbirşekilde ulaşamayacağını söyledi,evyesi kendinden döküm olacak,ankastre 2 li ocağıda mermerite oturtacak,siyah parlak bir tane yapılmış gösterdi,çok şık göründü gözüme,fiyatıda pek bir uygun 1..5 metre yan uzunluk,tam hatırlamıyorum 60 cm falan ön arka genişliğinde L şeklinde mermerite 120 tl istiyor,bu arada bagaja bir dolap ve içeriye L şeklinde bir dolabı 300 tl ye yaptırdım.yerde ortada kalan alan için(2 metrekare falan) bir kutu laminant parkeyi şiltesi ve kenarlıklarıyla koçtaştan 30 tl ye aldım,becerebilirsek kendimiz döşeyeceğiz

acaba bu su deposu için ne dersiniz,yerim dar ancak bu sığar,esnek olması işme yarar,
http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-821584001-20_lt_katlanir_plastik_su_bidonu_.aspx

Almış olduğunuz 12V dalgıç pompa bu bidonun ağzından içeri girmeyebilir.( genellikle dalgıç pompa çapları 42mm, bendeki taşınabilir su bidonu ağız çapı ise 32mm) Bu tip bidonlar içinde su tam dolu iken düzgün durabiliyor, su seviyesi azaldıkça dengeli durmuyor(su seviyesi 1/2 den daha az iken )

Yerinize uygun paslanmaz malzemeden özel su deposu yaptırmak daha uygun olabilir

kötü haber,şiparişini verdim bile dün,bir yolu yokmu?

Tek dileğim sipariş ettiğiniz tekzen deki ürünün ağız çapının elinizdeki pompanın gireceği kadar geniş olması. Gerçekten bu ürünler pratik ve kullanışlı. Sadece karavanızda sabit su tankı olarak verim alamayabilirsiniz. Ben 12V duşum için 30 litrelik sert plastik bidon kullanıyorum , onların ağız çapı daha geniş ve dalgıç pompam çok rahat içeriye girebiliyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR