Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,344

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

Benim ilk aklıma gelende o düşündüğünüz tabi ki,ama ben onu yaparsam tek parça yaptırım sanırım sonra katlar kenarı koyarım.artık o kadar korktuk ki,polis kontrolü ve tüv kelimesini yanyana görünce hemen hazırola geçiyoruz,zaten üreticiler bunu öğrendiyse yandık.

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

bugün sevgili Murat hocam ile yüz yüze tanışma fırsatım oldu ve çok memnun oldum, sanki kırk yıldır tanıyormuşum gibi geldi :D öyle ki içtiğimiz çay için teşekkür bile etmediğimi şimdi fark ediyorum, hocam kesene bereket olsun. Araç gayet güzel ve arka koltuk gerçekten çok iyi, kullanımı çok pratik ve dikkatimi çekti o çıkıntılar resimde görüldüğü kadar yüksek değil.Murat hocam tekrar güle güle kullan, rast gelsin. ;D

Çekme karavan sonrasında çok hızlı bir çıkış yapmışsınız sizi takip etmek biraz zor olacak gibi :smiley:
Kolaylıkla tamamlayıp keyifli geziler dileğiyle yeni kamp aracınız hayırlı olsun.

iyi dileklerin hepsine çok teşekkürler

Yakıt tüketimi çok fazla.
Benim önerim:
Yakıt ve hava filtreni değitirmen
enjektör temizliği yapman

Bir de frene mümkün olduğu kadar az basman.

Aynı motorla şehir içi 8 lt/100 km, şehir dışı : 7 lt/ 100 km
Motor devri : Max 3000 d/dak

frene gerekmedikçe basmadım,gaza hep ayak ucuyla dokunarak düşük devirde kullandım,ama demek ki bir bakım gerekiyor,servise bir uğrayayım,çok teşekkürler

Murat İstanbul'da misiniz? Maltepe'ye cumartesi aksami gelsenize. Biz oradayiz valla. Bekleriz.

eskişehirdeyiz,aslında çok iyi olurdu,hem tanışırdık,hemde sohbet ederdik,bu hafta sonu hanım nöbetçi,ama bundan sonraki etkinliklere katılabiliriz,poyrazlar mesala bize pek uzak sayılmaz,çok teşekkürler

resimde görülen ön sol tarafa etejer yaptırıp alt içine buzdolabını,tüpü,su deposunu koyup üzerine evye ve ocağı monte ettireyim diyordum,ancak bu durumda kap-kacak,kıyafet koyacak dolap yapacak yer kalmıyordu,sadece kenarlara cep şeklinde şeyler yaparız diyorduk,kumandanla bugün düşündük,yazın kampingde zorlanırız dedik,şu sağdaki tekli koltuk şartmı diye,aslında hiçde fazla bir fonksiyonu yoktu,acaba onuda çıkarsak ve L şeklinde komple dolapmı yaptırsak diye düşündük,evye-ocağı sürgülü kapıya yakın koysak,dışardanda kullanabiliriz,buzdolabını arka kısmı ön iki koltuğun arasına gelecek şekilde koyarsak,belkide buzdolabı havalandırması için kaportayı delmemiş oluruz dedik,ama bu durumda araç içinde karşılıklı oturma şansı ortadan kalkıyor,diğer bir seçenek ön yolcu koltuğunu tekliye düşürüp dönerli yapmak

Fotoğraf-0007 (1).jpg

Murat Bey, koltuk proje işini,özellikle eksiltme hususuna her projeci yanaşamıyor. Ben işimi birkaç saatte hallettim; TSE onayından geçti. TÜV muayene ve yeni ruhsat işi kaldı.Lâzım olursa adresi veririm. ;D

Not : Ön koltuğun tekliye dönmesini şiddetle tavsiye ederim.Sayın komutanın bel ağrısı varsa bile geçecektir.Tahta oturmuş padişah edasıyla seyahat edecektir. ;D

yucel59' Alıntı:
Murat Bey, koltuk proje işini,özellikle eksiltme hususuna her projeci yanaşamıyor. Ben işimi birkaç saatte hallettim; TSE onayından geçti. TÜV muayene ve yeni ruhsat işi kaldı.Lâzım olursa adresi veririm. ;D

Not : Ön koltuğun tekliye dönmesini şiddetle tavsiye ederim.Sayın komutanın bel ağrısı varsa bile geçecektir.Tahta oturmuş padişah edasıyla seyahat edecektir. ;D
böyle bir şansımız yok,bizim 2.5 yaşındaki kızmız arkada tek oturmaz,annesi yanında olması gerekiyor,aslında benim araç zaten 5+1 yani arkada 3 lü yatak olan var,ön sağ 2 ve şöför 1
koltuk eksiltmeyeceğiz zaten bu koltuk fazla şu anda

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR