Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 194
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,347
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

Murat hocam aracınız hayırlı olsun uzun ve zor bir süreç olacak dar alanda kısa paylaşma yapacaksınız :D elde metre herşeyi santim santim hesaplamanız gerekiyor eskilerin bir sözü var 40 ölç 1 biç bu tamda karavan için söylenmiş :D size yapım aşamasında kolaylıklar diliyorum.

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)

omnitemporal' Alıntı:
umarım sonu güzel biter ve benzerini yapmak isteyenlere yol gösterir,sanırım şu konuda herkes hemfikir,tamamen kullanım amacına göre ve kullanıcıların beklentilerine göre seçenekler şekilleniyor,kimine göre çok güzel ve kullanışlı olan kimine göre öyle olmuyor
pop-up tavan işini uygun fiyata ve kaliteli bir şekilde yaptırabilirsem ,belki bir yol açarım diye düşünüyorum
hafta sonu t5 ile eskişehirden kayseriye gidip geldim,km de 36 kuruş yaktı,hızım genelde 100-130 arası değişti
uzun yolda acaba bu tüketim normalmi?yoksa servise bir uğramalımıyım,aldığım kişi tüm bakımlarının birkaç ay önce yapıldığını,trigger kayışlarının değiştiğini söyledi ve güvenilir bir insandı,aracım 2006 model 1.9 motor,105 bg

Murat son zammı baz aldığım da 0,31 tl yakıyor bende ki.Uzun yolu baz alırasak biraz daha az yakması gerekir diye düşünüyorum,ama ben genelde 90 nın üstüne pek çıkmam,otabanda da 110 a sabitlerim genelde..

yaptırdığım koltuğun fotoğrafları
soldaki boş yere marangozum bir etejer yapacak,bugün ölçüleri aldık,alta buzdolabı,su deposu,pompa ve tüp girecek üstte evye ve ocak olacak

Fotoğraf-0006.jpg

Fotoğraf-0007.jpg

Fotoğraf-0009.jpg

Fotoğraf-0011.jpg

Fiyat yerine 100 kmde kac litre yaktigini yazsaniz ne iyi olur. Anca boyle yazarsaniz 3 sene sonra da dedikleriniz birilerine fikir verecektir. (87 model t3 camperim, uzerindeki 1.9 aaz model 97 model motorla 100 kmde 8 litre mazot yakiyor. Uzun yolda 110 120 hizla)

pardon
uzun yolda 100-130 km arası hızla 100 km de 10 litre
bu arada teknoloji geriyemi gidiyor,benim araç sizinkinden 9 yaş yeni,ama daha çok yakıyor,neden acaba,ikiside 1.9 dizel vw motoru

Murat hocam hayırlı olsun, koltuk çok güzel duruyor :D
bugün öğleden sonra, hastahanenin ön bahçesinden geçtim (yanık ünitesi önünden) otoparkta aracı görebilirmiyim diye, göremedim ama bir ara uğrayacağım.selamlar.

ne zaman istersen,beklerim abi,yukarıdan girince acile gelmeden sağa doğru bir giriş var,kantinin karşısı,genelde oraya park ediyorum

Koltuk çok güzel olmuş,sanırım orjinal koltuğun aldına çekmeli baza ilave yapmışlar.
İyi günlerde kullanın.

yine birinci sayfadan kopyalayıp yapıştıryorum,ve tekrar içten diliyorum

herkese allah daha güzelini,hayalindekine sahip olma şansı vermesini dilerim
sevgiler-saygılar

Murat hocam koltukların kabartmalı olması yatarken zorluk çıkartmazmı,ben olabildiği kadar düze yakın yapmaya çalışacağım.

hmmmm, işte burada hastahanedeki ortopedist arkadaşın devreye girmesi gerekecek gibi gözüküyor, Murat hocam bana kalırsa ortopedi uzmanı arkadaşın ile iyi geçinmeye çalış ;D ;D ;D

mayıstosböce' Alıntı:
Murat hocam koltukların kabartmalı olması yatarken zorluk çıkartmazmı,ben olabildiği kadar düze yakın yapmaya çalışacağım.
abi bunu bende düşündüm,ama taktırdığım yerdeki usta bunun orjinal koltuk olduğunu,muayeneye giderken sökmeme gerek kalmayacağını söyledi,içine düzleştirmek için süngerler ekleyebileceğini ama bu işlemin uzun süreceğini ve ek para isteyeceğini söyledi,yada beni böyle kandırdı,denemek amaçlı bu gece arabada yatıyorum,şu andada arabadayım,birkaç saattir yatıyorum,pek rahatsızlık hissetmedim,ama taktırıken kafamda şu fikir oluştu ,yatak rahatsız bir uykuya neden olursa üstüne bir sünger atarım dedim,ayrıca emniyet kemerlerinide taktırdım,yatak yapınca aradan tokayı ve kilit kısımlarını alta atabiliyorum

hocam hay çok yaşa, biraz karışıklık olmuş, ben bülent beyin bahsettiği koltukların kabartmalı olması durumunu kastetmiştim :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yıkıldım abi gülmekten,sünger atarız olmazsa,

bu arada sahibinden com da bir satıcı var ankarada karavan malzemeleri satıyor,ondan dalgıç pompa 28 tl,elektrikli musluk 57 tl,portable masa 50 tl ,sipariş verdim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR